ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Κ.ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΕΜΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Ο τέως δήμαρχος Γλυφάδας εμμένει για το αυθαίρετο νεκροταφείο
στη Γλυφάδα, και είναι ο μοναδικός - έστω και υποκριτικά - που στη πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ ανέφερε την υφιστάμενη πραγματικότητα του κόσμου που υποφέρει.

Η πείρα μας διδάσκει ότι ο άνθρωπος δύσκολα αλλάζει, όμως κάποια στιγμή θέλει να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό που ήταν στον παρελθόντα χρόνο.

Βέβαια δεν γνωρίζω αν αυτό ισχύει με τον Κ.Κόκκορη, γιατί όταν λέει τη συγκεκριμένη φράση γελάει με όσα ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας, και ενώ θήτευσε δήμαρχος τα προηγούμενα χρόνια χωρίς τις απαιτούμενες ενέργειες.

Η Γλυφάδα κάποια στιγμή πρέπει να λύσει το σύνολο των προβλημάτων της και να βρεθεί εκεί που της αρμόζει σε όλους τους τομείς, και αυτό επιτυγχάνεται 
μόνο με ενδεδειγμένο πλαίσιο διοικήσεως, και διάθεση από όλες τις πλευρές.

Συνολικά καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να απεμπλακεί από σκοπιμότητες και συμφέροντα ορισμένων και να δημιουργηθεί ένα θετικό πλαίσιο κοινωνικής συνοχής για την ωφέλεια του συνόλου, και δεν γνωρίζω ποιοι είναι διατεθειμένοι για πραγματικές αλλαγές.

Ο κ.Παναγούλης που ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Κ.Κόκκορη την προεκλογική περίοδο, και δημιουργούσε ρεύμα υπέρ του, προφανώς είχε τους λόγους του...

Δείτε το απόσπασμα: 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Κ.ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΕΜΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">