ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΜΗ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ''ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗ''

H πλειονότητα  σήμερα στη Γλυφάδα κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

Σε κάποιους ανθρώπους που επί δεκαετίες ήταν στο παρασκήνιο, ενώ είχαν τη δυνατότητα να βρίσκονται στο προσκήνιο, δεν υφίσταται *αλαζονεία και *ναρκισσισμός. Η πράξη ενός Γλυφαδιώτη που επανειλημμένα υπονομεύτηκε από τους γλοιώδεις γυμνοσάλιαγκες (...)  δεν έχει ίχνος ναρκισσισμού και αλαζονείας.

1) Η κάθε πράξη στέλνει ένα (1) μήνυμα σε όσους/ες διαθέτουν επίπεδο νοημοσύνης, και προσωπικά αυτό πράττω. Γνωρίζουν χιλιάδες συμπολίτες μας ότι ενώ λειτουργούσα ραδιοφωνικά από το 1977 μέχρι το 2004 ουδέποτε είπα το όνομα μου δημόσια, και ούτε μια (1) φορά δεν έκανα μια χοροεσπερίδα ώστε να μας γνωρίσουν οι ακροατές - ακροάτριες.  Δεν υφίσταται ίχνος αλαζονείας και ναρκισσισμού, ούτε είδαμε για μια φορά τους συμπολίτες μας ως χρήμα (...) αυτό που ισχύει κατά κόρον σήμερα με εκατοντάδες - χιλιάδες άλλους οι οποίοι βλέπουν τους Γλυφαδιώτες - Γλυφαδιώτισσες ως θύματα εκμετάλλευσης για την δική τους ανάδειξη και ωφέλεια.

2) Ουδεμία σχέση έχουμε με άτομα που βρίσκονται στο γραφείο τύπου του δήμου, και ποτέ δεν μας έστειλαν ούτε ένα (1) δελτίο τύπου. Θεωρώ ότι καθίσταται σαφές στους συμπολίτες μας τι ισχύει σε επίπεδο δήμου, και μπορούν να βγάζουν συμπεράσματα. Στη Γλυφάδα η τοπική Δημοκρατία νοσεί πολλά χρόνια, και δεν άλλαξε μέχρι αυτή τη στιγμή απολύτως τίποτα με τον Παπανικολάου.

3) Σαφώς κάποιοι ''συμπολίτες'' μας  τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση με τα ισχύοντα, διότι αποσκοπούν να υφίστανται κακώς κείμενα, ώστε να τυγχάνουν προσωπικής ωφέλειας υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια.

4) Υποχρέωση των εκλεγμένων είναι να εκπροσωπήσουν το σύνολο των δημοτών χωρίς να εκμαυλίζεται η ισονομία και η ισοπολιτεία, και υποχρέωση των δημοτών η τήρηση των βασικών υποχρεώσεων από την πλευρά όσων αξίωσαν την εκλογή τους.

Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται περισσότερα, και ας φροντίσουν συνολικά για τη τήρηση των αυτονόητων για όλους, χωρίς αποκλίσεις, και χωρίς κακώς κείμενα.
Όσοι/ες καλύπτονται επί του παρόντος σε διαμορφώσεις που δεν συνάδουν με τον θεσμικό ρόλο που αξίωσαν οι διοικούντες, αύριο - προσεχώς - θα τύχουν ακριβώς της ιδίας μεταχείρισης με αυτούς.

Πάγια αρχή υμών το δίκαιο για όλους...και μη ξεχνάμε ότι ο Καλλικράτης προβλέπει την οικονομική ενίσχυση των τοπικών ΜΜΕ που ουδέποτε ίσχυσε στη Γλυφάδα - τουλάχιστον όσων αφορά εμάς.
Η οικονομική ενίσχυση ίσχυσε όμως για όσους είχαν ''τρουπώσει'' εντός του γραφείου τύπου, και για τους εκλεκτούς τους. Οι συμπολίτες μας δεν είδαν δημοσιεύματα στις εφημερίδες που να αναφέρονται στις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που λάμβανε το γραφείο τύπου σε δόσεις, άλλοτε των 30.000 χιλ. και άλλοτε των 25.000 χιλ. ευρώ. Επίσης κανείς δεν έγραψε για τα δυο μέτρα και σταθμά, και καμία παράταξη δεν έκανε τοποθέτηση. Αυταπόδεικτα η δημοκρατία είναι ανυπόστατη στη Γλυφάδα. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Θυμίζω ότι έπειτα όσων υπέστην δεν τύπωσα ούτε ένα φέιγ βολάν.
Επιπροσθέτως, όσοι αναγράφονται ως τοπικά ΜΜΕ στη Γλυφάδα, ειδικά την προεκλογική περίοδο είχαν κάποια οικονομικά έσοδα, πλην υμών, άρα όσα ισχύουν επί του παρόντος στον δήμο, και ειδικά στον 4ο όροφο (γραφείο τύπου) χαρακτηρίζονται συγκεκριμένα, και περιμένω τις τοποθετήσεις των παρατάξεων.
* Αλαζονεία διέπει όσους επί πολλά χρόνια αξιώνουν την εκλογή τους χωρίς να εκπροσωπούν τους δημότες. (Βλέπε Κόκκορης) Επίσης, ναρκισσισμός διέπει αρκετά άτομα που φρόντισαν να τοιχοκολλήσουν ολόκληρη τη πόλη, και να τυπώσουν φυλλάδια για την εκλογή τους, κάτι που εγώ δεν θα έκανα, και ποσώς με ενδιαφέρει η εμφάνιση. (Πέρασα τη μισή μου ζωή με δυο φόρμες) Το αποδεικνύω πολλά χρόνια με ένα blogaki που περισσότερο ασχολήθηκε και πρόβαλε οτιδήποτε άλλο εκτός από τις δικές μου δραστηριότητες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΜΗ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ''ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗ'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">