ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Σημαντική εορτή για τη τοπική ενορία τα Εισόδια της Θεοτόκου στις 21 Νοεμβρίου, δεδομένου ότι εορτάζει η ενορία της Τερψιθέας στη Γλυφάδα.

Κάθε χρόνο με λαμπρότητα εορτάζεται η Θεομητορική εορτή, και παράλληλα γίνετε εμποροπανήγυρη στον προαύλιο χώρο επί της οδού Λευκωσίας.

Αύριο Παρασκευή θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία κατά την οποία θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. ΠΑΥΛΟΣ.

Σημερινή φωτογραφία από την οδό Λευκωσίας η οποία έχει γεμίσει με πλανόδιους πωλητές και κάθε λογής εμπορεύματα.

Για άλλη μια χρονιά εμείς αισθανόμαστε ξένοι στον τόπο μας σύμφωνα με όσα διαμορφώνονται, και δεν επιθυμώ να γίνω περαιτέρω επεξηγηματικός δεδομένου ότι χιλιάδες πλέον γνωρίζουν τα υφιστάμενα σε τοπικό επίπεδο. (Σημεία των καιρών;) Γνωρίζεις το τραγούδι του Ξυλούρη μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί;
Αν το γνωρίζεις και διαθέτεις ευφυϊα μπορείς να αντιληφθείς. Και μάλλον πρέπει να αλλάξω πάλι το κειμενάκι που εμφανίζεται από κάτω μαζί με την φωτογραφία.

Όσοι εκλέγονται τοπικά πρέπει να ανατραπούν, διότι όσα συμβαίνουν σε τοπικό επίπεδο - όπως ισχύουν - δεν θεωρούνται ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, δεν είναι ο δικός μας πολιτισμός. Τον δικό μας τον εξαφάνισαν, και έχουν ένα εκμαυλισμένο που κανείς δεν μπορεί να του δώσει ένα συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">