ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συζήτηση με βασικό ομιλητή τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα, διοργάνωσε η τοπική οργάνωση μέλων ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Εκεί συζητήθηκαν οι Προγραμματικές Δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, επίσης  τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα μας, καθώς και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να επιτευχθεί η ανασυγκρότηση της οικονομίας και της κοινωνίας μας. 

Παρευρέθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι έθεσαν τις απόψεις τους καθώς και ερωτήματα, μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Ταστάνης, και ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας Παναγιώτης Γιάχος. 

Ο Δημήτρης Βίτσας στο τέλος της ομιλίας του αποκάλυψε και την ''κρυφή ατζέντα'' του ΣΥΡΙΖΑ, των αναπτυξιακών συνεργασιών με άλλες χώρες, αναπτυξιακών συνεργασιών με ισότιμες σχέσεις μέσα στην Ευρώπη, και με χώρες εκτός Ε.Ε, που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας με ανταποδοτικά οφέλη.

Απόσπασμα της ομιλίας του Δημήτρη Βίτσα, δεδομένου ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να μεταδοθεί ολόκληρο το βίντεο.



*Τονίζω ότι η τοπική πόλωση που διαμόρφωσαν λίγοι συμπολίτες μας,  έχει επιπτώσεις, διότι αλλοίωσαν μια εικόνα που μπορούσε να συνδράμει καθοριστικά σε μια δύσκολη περιοχή όπως η Γλυφάδα.
Επιπροσθέτως, με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται σε ποσοστιαίες μονάδες έναντι της κυβερνήσεως, επισημαίνω ότι ακόμη και όταν προκηρυχθούν εκλογές και γίνει κυβέρνηση, η Γλυφάδα θα παραμένει η δυσκολότερη περιοχή της Αττικής. Το σχεδιασμένο πλήγμα που πέτυχαν κατά το παρελθόν εις βάρος των νοτίων προαστίων και κατά όλων των εμπλεκόμενων δημοτών, το οποίο εν μέρει συνεχίζεται μέχρι σήμερα,  έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό πανελλήνια φαινόμενο σε επίπεδο πόλης. Πλήρη κατακερματισμό, και τον απόλυτο έλεγχο χειραφέτησης αποκλειστικά από διαπλεκόμενα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">