ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;

Από το 1977 λειτουργώντας ραδιοφωνικά στη Γλυφάδα δεν γνωρίζω τι σημαίνει εκπροσώπηση του τόπου και των δημοτών.

Έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων επίσης δεν γνωρίζω ποια είναι εκπροσώπηση του τόπου και των δημοτών.

Γνωρίζω την εναλλαγή εκατοντάδων κατοίκων, που όσες φορές βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου απεδείχθη ότι εκμαυλίζουν το τοπικό πολιτισμό όσο και την κοινωνική συνοχή.

Προσπαθούν με τεχνάσματα εντυπώσεων - πυροτεχνήματα - να δηλώσουν ότι είναι σωστοί σε αυτό που αξίωσαν, όμως υπάρχει η αυταπόδεικτη πραγματικότητα που συνολικά τους διαψεύδει.

Από το 1977, που δεν υφίστατο κανένα ιδιωτικό ραδιοτηλεοπτικό μέσο στο Ν.Αττικής, αποτάθηκα σε αρκετές εκλεγμένες διοικήσεις της πόλης μας και δεν υπήρξε κανείς από όλους αυτούς να επιδείξει σύμφωνα των υποχρεώσεων που είχε το ενδιαφέρων που απαιτείτο.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι στα νότια και τη Γλυφάδα, αν υπήρχαν οι ενδεδειγμένοι - σωστοί - εκλεγμένοι, αυτός ο τόπος, η πόλη μας, μπορούσε να καινοτομήσει έναντι όλων των υπολοίπων, άρα όσα επακολούθησαν του Αθήνα 9,84 θα είχαν άλλη αφετηρία και σήμερα θα ήταν άλλη η μετεξέλιξη.

Είναι σαφές ότι οι εκλεγμένοι στη Γλυφάδα δεν είχαν να προτάξουν τίποτα, είναι σαφές ότι εκμαύλιζαν με την εκλογή τους και τη νοοτροπία τους, ελλείψει ενδεδειγμένων πολιτικών επί δεκαετίες, οτιδήποτε αφορά τον τόπο μας.

Το αυταπόδεικτο ύπαρξης κάποιων πρωτεργατών στα νότια των ερτζιανών - ειδικά των FM - και το παντελές έλλειμμα ενδεδειγμένων πολιτικών εκπροσώπησης - σύμφωνα όσων ακολούθησαν στα Νότια - δηλώνει παντελές έλλειμμα ενδεδειγμένων προσώπων στις διοικήσεις του Δήμου Γλυφάδας του παρελθόντος και του παρόντος.

Σε πλήρη αντιδιαστολή με αυτούς και τις νοοτροπίες τους, δεχτήκαμε στα πλαίσια του τοπικού πολιτισμού, και αξιοπρέπειας που πρέπει να διέπει μια σύγχρονη κοινωνία, όσους - όσες εξεδήλωσαν ενδιαφέρων για τα κοινά, και απεδείχθη στη πράξη ότι συναινούσαν επί χρόνια σε παρανομίες των διοικήσεων που είχαν και έχουν μια (1) αποκλειστική υποχρέωση. Το δημόσιο όφελος και την εκπροσώπηση του τόπου και των δημοτών.

Από το 1977 λειτουργώντας στη Γλυφάδα που δεν υφίστατο ούτε ένα (1) ιδιωτικό ραδιοτηλεοπτικό μέσο της διαπλοκής, γνώρισα και βίωσα τι σημαίνει παντελές έλλειμμα ενδεδειγμένων προσώπων στη διοίκηση και αντιπολίτευση του δήμου.

Επί δεκαετίες στο τόπο μας να εκλέγονται λογής λογής ανάλγητοι - ες και απαράδεκτοι για θεσμικό ρόλο, οι οποίοι οδήγησαν τη Γλυφάδα ουραγό ολόκληρης της Ελλάδας. (Στη Γλυφάδα σήμερα, και εν γένει στα νότια, δεν υφίσταται ούτε ένα (1) δημοτικό η ιδιωτικό μέσο στα ερτζιανά)

Βέβαια ο μικροαστός νεοέλληνας, γνωρίζοντας συνολικά ποια νοοτροπία φέρει, είναι σχεδόν αδύνατο σε μια πόλη που σήμερα δεν διαθέτει ίχνος ενδεδειγμένης κοινωνικής συνοχής, και χειραφετείται από σειρά συστημικών media, να σχηματίσει μια ορθή εικόνα - συμπέρασμα. 

Όσοι και όσες δεν είναι κακεντρεχείς και διαθέτουν την απαιτούμενη νοημοσύνη μπορούν να αντιληφθούν πλήρως, και σε αυτούς απευθύνομαι.

Θερμά συγχαρητήρια για τον διαμορφωμένο υψηλό τοπικό πολιτισμό που οδηγεί κάποιους ακόμη και σήμερα να μένουν αμετανόητοι εκμαυλίζοντας περισσότερο.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004
Διώξεις & Κατασχέσεις

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Λόγω του ότι χιλιάδες κάτοικοι έχετε έρθει στη Γλυφάδα τα τελευταία χρόνια, και αδυνατείτε να γνωρίζετε τι είχε ειπωθεί δημόσια επί δεκαετίες, σας γνωστοποιώ ότι εκατοντάδες κάτοικοι  λήστεψαν στη κυριολεξία ότι μπορούσε ο κάθε ένας και κάθε μια εξ' αυτών χωρίς ποτέ να αναγνωρίσουν τον υποφαινόμενο. Από τους εφοπλιστές, δημάρχους, μέχρι τους απλούς κατοίκους. (Σε μελλοντικό προσεχές δημοσίευμα θα εκθέσω τι λήστεψε ο κάθε ένας εξ' αυτών, τις τελευταίες δεκαετίες, κάνοντας σαφές σε πιο επίπεδο έχουν οδηγήσει μια πόλη που έχει χιλιετίες διαδρομής και ιστορίας) 

*Κάποια στιγμή να θέσετε μεταξύ σας ποιος ήταν και είναι ο αμιγώς τοπικός πολιτισμός στη Γλυφάδα. Αμέσως μετά να αναλογιστείτε ότι στις επόμενες εκλογές θα φαίνεστε όλοι μαζί μιάσματα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">