ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ: O Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ

Χιλιάδες συμπολιτών μας γνωρίζουν τη λειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM επί δεκαετίες, όπως και ότι λειτούργησε ανιδιοτελώς χωρίς να λάβει ούτε μια δεκάρα από τον δήμο Γλυφάδας.

Επιπροσθέτως, γνωρίζουν ότι δέχτηκε επανειλημμένα καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις από τις κυβερνήσεις που χάρισαν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ σε δέκα οικογένειες το σύνολο των δημόσιων αγαθών, και πέρασαν νομοθετικές ρυθμίσεις νομιμοποίησης των παρανομιών υπέρ των συνεργαζόμενων πολιτικών (Βλέπε Καρατζαφέρης)  

Επί πολλά χρόνια, μετά τις καταχρηστικές κατασχέσεις, αιτούμενος στους εκάστοτε εκλεγμένους ουδέποτε πιστοποιήθηκε ότι εκπροσωπούν τους δημότες και τον τόπο. Παρανόμησαν στο σύνολο των αιτήσεων.

Απεδείχθη περίτρανα ότι προδότες, γόνοι δοσίλογων και μαυραγοριτών, όπως και γιαλατζί σοσιαλιστές - αριστεροί - κατέκλυσαν το δήμο Γλυφάδας, και επί δεκαετίες αντί της εκπροσώπησης που όφειλαν στους δημότες έγιναν αρωγοί καθολικής άλωσης του τόπου μας - πόλης μας - από τα διαπλεκόμενα εφοπλιστών,πολιτικών, και κομμάτων.

Άλλη μια τέτοια περίπτωση έχουμε σήμερα στο δήμο Γλυφάδας, με τη σημερινή διοίκηση που μόνο νέα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, και τον Γ.Παπανικολάου που όσα δήλωσε προεκλογικά ήταν συνολικά ένα πυροτέχνημα εξαπάτησης - δεδομένων όσων ισχύουν στον 4ο όροφο του δημαρχείου - ο οποίος γίνετε αρωγός στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ (γνωρίζετε τη καταρράκωση της δημόσιας παιδείας και τις πολιτικές υπέρ των ιδιωτών που ακολουθούνται από την συγκυβέρνηση των Μνημονίων) με χορηγό επικοινωνίας την ραδιοτηλεοπτική επιχείρηση (Καρατζαφέρη offshore) η οποία αιτήθηκε για λειτουργία στους 102,7 mhz και έπειτα τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM περιέργως παράνομα μετακόμισε στη συχνότητα λειτουργίας του.

Έπειτα των αυταπόδεικτα καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων το 1999 και το 2004 έγινε σαφές ότι συστημικά λαμόγια στη Γλυφάδα δεν επιθυμούσαν οτιδήποτε δεν ευρίσκετο υπό τον έλεγχο τους. Ουσιαστικά δεν ήθελαν καμία μορφή άμεσης και μαζικής ενημέρωσης, διότι το φαγοπότι και οι ληστείες του δημοσίου χρήματος στη πόλη μας συνεχίζονται επί δεκαετίες με εμπλεκόμενους τους περισσότερους των αιρετών.

Ο Γ.Παπανικολάου σήμερα πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι εχθρός της πόλης μας, των δημοτών, και του τοπικού πολιτισμού, και επιπροσθέτως δείχνει στο σύνολο συμπολιτών μας ότι δεν πρόκειται να τηρήσει τίποτα από όσα διακήρυξε τη προεκλογική περίοδο.

Συγχαρητήρια...δεν θέλουμε άλλες φιλανθρωπίες, ΦΤΑΝΕΙ, μας καλύψατε πλήρως επί δεκαετίες.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές Διώξεις και Κατασχέσεις με δόλο ώστε κόμματα να βρίσκονται εντός του δήμου και να ληστεύουν το δημόσιο χρήμα χωρίς να εκπροσωπούνται οι δημότες.

Το πιστοποιώ με σειρά αιτήσεων - δημοσιευμάτων - ενημέρωσης - και ίχνος αρωγής από την πλευρά των παρανομούντων.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ: O Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">