ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Γ.ΤΡΑΓΚΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Γράφει ο Γιώργος Τράγκας

Αξίζει το κόπο να δείτε και να διαβάσετε τα σχόλια που έχει επισύρει το δημοσίευμα του Γιώργου Τράγκα, ώστε να αντιληφθείτε πλήρως ότι ο Ελληνικός λαός επιθυμεί εδώ και τώρα ΕΚΛΟΓΕΣ, και την απόσυρση της συγκυβέρνησης.

Από τις λίγες φορές που παραθέτω κείμενο φανατικά Δεξιού, και διαβάστε τον Γ. Τράγκα, όμως αυτό που πρέπει να δείτε και να διαβάσετε είναι τα σχόλια γι' αυτό το κείμενο.

Ο κ. Καμμένος (που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή) και η ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη (που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις δεν είναι και αυτή στην επόμενη Βουλή) μαζί με την Χρυσή Αυγή βοήθησαν τον κ. Τσίπρα να ρίξει τη χώρα στην άβυσσο των πρόωρων εκλογών. 

Ο αυτοχαρακτηριζόμενος ως «Ναπολέων Ζέρβας» της δεξιάς μαζί με τον ανύπαρκτο πολιτικά κ. Φώτη Κουβέλη και το «τάγμα» των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έστειλαν τη χώρα στο γκρεμό μέσα σε ένα βόρβορο αστήρικτων καταγγελιών, μέσα σε μια ομίχλη συκοφαντιών και αστυνομικών ιστοριών. 

Απίθανοι πραγματικά τύποι έγιναν γνωστοί στο πανελλήνιο ως μετέχοντες διαφόρων «συνομωσιών» και «δωροδοκιών» με e-mail ή με διάφορες συναντήσεις που «αποτυπώθηκαν» σε μονταζιέρες τηλεοπτικών παραγωγών.

Όλοι αυτοί που ενίσχυσαν τις προσπάθειες του κ. Τσίπρα να ρίξει τη χώρα στην περιπέτεια των εκλογών ενώ όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ακυβερνησία, ασφαλώς δεν κινήθηκαν τυχαία. 

Γιατί να θέλει κάποιος να πάει τώρα σε εκλογές όταν 99,9% θα μείνει έξω από τη Βουλή; Πρέπει να έχει πάρει κάποια πολιτικά ανταλλάγματα ή εγγυήσεις για τον εαυτό του και για εκείνους που συμπαρέσυρε στην απόφαση να οδηγήσει την κοινωνία σε παρατεταμένη ανασφάλεια. 

Πώς γίνεται να στοιχίζεσαι μαζί με την ριζοσπαστική αριστερά και το πρόγραμμά της και να φωνάζεις ακριβώς τα αντίθετα σε ό,τι αφορά την πολιτική της για την ιδιωτική περιουσία και τους φόρους; 

Ο κόσμος θα χρεώσει στους υπεύθυνους ότι ρίχνουν τη χώρα στο χάος. Θα τους χρεώσει ότι πήγαν αντίθετα με την πλειοψηφία των Ελλήνων που δεν ήθελαν πρόωρες εκλογές. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ζήσουμε ένα πολωτικό κλίμα που δεν θα έχει προηγούμενο τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα. 

Όπως και να έχει, όμως, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει με την ψήφο όλων των Ελλήνων. Όπως λένε το λαϊκό ένστικτο δε λαθεύει… Θα με θυμηθείτε, τώρα θα αρχίσει να φαίνεται η απόλυτη μετάλλαξη (η εξάλειψη) του δήθεν αντιμνημονιακού τόξου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Γ.ΤΡΑΓΚΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">