ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δ.Βίτσας: Οι πρώτες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Ανιδιοτελής σχέση με την κοινωνία την οποία χρειαζόμαστε στο πλευρό μας για την μάχη που θα δώσουμε με τις μνημονιακές δυνάμεις, δήλωσε στο ρ/σ "στο Κόκκινο" ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.


Στην ερώτηση για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός σε κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι είναι πολλές οι διαθέσιμες δυνάμεις που θα συνταχθούν στο κίνημα ανατροπής και εμείς θα προσπαθήσουμε να αντιπροσωπεύσουμε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις και αυτό θα αποτυπωθεί και στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη, συμπλήρωσε ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα θα είναι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.
Σημείωσε ότι όλες οι Νομαρχιακές επιτροπές του κόμματος έχουν ενημερωθεί και θα συνεργαστούν ώστε να "δώσουμε πανέτοιμοι την εκλογική μάχη".Σήμερα θα πραγματοποιηθεί πολιτική γραμματεία στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πολιτική του φόβου της κυβέρνησης Σαμαρά, δηλώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκάσει την κυβέρνηση να παρουσιάσει το πρόγραμμά της και τις συμφωνίες με την τρόικα οι οποίες προβλέπουν νέα μέτρα λιτότητας και περικοπών, ώστε να μπορέσει να κρίνει και ο κόσμος και να αποφασίσει τι προτιμάει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δ.Βίτσας: Οι πρώτες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">