ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα δυο μέτρα και σταθμά της ραδιοφωνίας

Τα δυο μέτρα και σταθμά της ραδιοφωνίας στην Αθήνα, με βασικό αυταπόδεικτο τις διώξεις στην Γλυφάδα και το απυρόβλητο στα βόρια προάστια και τον Υμηττό.

Το 2004 - 2005 έπειτα από μηνύσεις γνωστού 'Πασόκου' προερχόμενου εξ Αμερικής, ιδιοκτήτη μουσικού σταθμού που αδειοδοτήθηκε με παρεμβάσεις πολιτικών, υπήρξαν συντονισμένες - οργανωμένες διώξεις και κατασχέσεις (για άλλη μια φορά) κατά του τοπικού ραδιοσταθμού Γλυφάδα fm, που εξέπεμπε προσωρινά στην συχνότητα των 91,8 ΜΗΖ, ενώ η βασική συχνότητα λειτουργίας επί πολλά χρόνια ήταν η συχνότητα των 91, και 90,7 ΜΗΖ.

Χωρίς ένα τηλέφωνο, μια ενημέρωση, οτιδήποτε ως ενέργεια πολιτισμένου ανθρώπου, ο χαφιές, δοσίλογος, που είχε εξασφαλίσει την λειτουργία του με παρεμβάσεις πολιτικών, κατέθεσε μηνύσεις αξιώνοντας το βίαιο κλείσιμο του τοπικού ραδιοσταθμού.

Αναφέρω το περιστατικό δεδομένου ότι σήμερα στους 91,8 MHZ λειτουργεί η ΕΡΤ, σε ανάλογο καθεστώς, και δεν διαπίστωσα ο χαφιές δοσίλογος να την έχει μηνύσει, είτε να έχει αξιώσει το βίαιο κλείσιμο της.

Ο κάθε ένας έχει την ιστορία του, και όλοι κρίνονται για τα πεπραγμένα τους, δεδομένου ότι κάποιοι που ήρθαν στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του 80, ούτε πρωτοστάτησαν στα FM, ούτε καινοτόμησαν, απλά, με διαδικασίες που ποτέ δεν ακολουθήσαμε εμείς αδειοδοτήθηκαν.

Υ.Γ: Ανά διαστήματα θα σας θυμίζουμε τις πολλές διώξεις και κατασχέσεις του τοπικού Γλυφάδα fm.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα δυο μέτρα και σταθμά της ραδιοφωνίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">