ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν θα γίνει νεκροταφείο στην πρώην αεροπορία Τερψιθέας Γλυφάδας

Η διαπλοκή συνεχίζει να κινεί νήματα στην Γλυφάδα, και οι συμπολίτες μας ''αγρόν ηγόραζαν'' όσο κάποιοι επιχειρούν να τους ''φυτέψουν'' ένα νεκροταφείο στις αναδασωτέες εκτάσεις της πόλης μας.

Για δεύτερη φορά, ο δεύτερος μνημονιακός δήμαρχος έπειτα του Κ.Κόκκορη, τάσσεται ενάντια της βούλησης των κατοίκων της περιοχής. 

Χωρίς να ενημερώσουν τους δημότες, οργάνωσαν μια επίσκεψη στο χώρο του στρατοπέδου, ώστε να βάλουν προ τετελεσμένου τους κατοίκους της περιοχής.

Τονίζω ότι οι αποφάσεις που πάρθηκαν λίγες ημέρες προ της διάλυσης της βουλής δεν γίνονται αποδεκτές από τους κατοίκους της περιοχής, και δεδομένου ότι δεν γίνονται δεκτές σας παρακαλώ να επαναδρομολογήσετε μια επίσκεψη στο χώρο κατόπιν ενημέρωσης των δημοτών.

Η υπαγωγή του χώρου σε 'στρατιωτικές εγκαταστάσεις' είναι αίολη, δεδομένου ότι στον συγκεκριμένο χώρο σήμερα δεν υφίσταται καμία στρατιωτική εγκατάσταση, παρά μόνον ένα εργαστήριο τηλεπικοινωνιών που θα μπορούσε να βρίσκεται οπουδήποτε αλλού πλην της δασικής έκτασης.

Φρόνιμο και χρήσιμο η αυριανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να θεσμοθετήσει ώστε να μεταστεγαστεί και το  εργαστήριο τηλεπικοινωνιών που βρίσκεται στην δασική έκταση, δεδομένου ότι επανειλημμένα καίνε πλαστικά και χημικές ουσίες μολύνοντας την περιοχή, με συνέπειες για τους κατοίκους που εμφανίζουν συμπτώματα καρκίνου.

Η ασύδοτη δημιουργία σχεδίων νόμων όσων αφορά την δασική έκταση, όπως και η παραχώρηση του δικαιώματος τόσο για νεκροταφείο, όσο και για χρήση κεραιών τηλεπικοινωνιών, και ειδικά μικροκυματικής ακτινοβολίας, πρέπει να απασχολήσει άμεσα την αυριανή κυβέρνηση και να φροντίσει την οριστική απομάκρυνση τους από την περιοχή μας.

Οι μνημονιακοί δήμαρχοι, καθώς και οι υπουργοί που φρόντισαν χωρίς την συγκατάβαση των κατοίκων να δημιουργούν σχέδια νόμου και παραχώρηση της δασικής - αναδασωτέας έκτασης, πρέπει, και θα είναι υπόλογοι.

Δημόσια παρακαλώ το σύνολο συμπολιτών μας να διαπιστώσει τα πεπραγμένα του γειτονικού δήμου και δημοτών που συνολικά τάσσονται κατά του ΚΥΤ σε Αργυρούπολη - Ηλιούπολη, και επιτέλους να λειτουργήσουν ως ενεργοί δημότες που ενδιαφέρονται για το μέλλον τους και της περιοχής μας.


Επιπροσθέτως δείτε και αυτό το δημοσίευμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά του εγκλήματος στην Τερψιθέα Γλυφάδας


Γλυφάδα web,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν θα γίνει νεκροταφείο στην πρώην αεροπορία Τερψιθέας Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">