ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου γραφείου ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας (Video)



Τα εγκαίνια των γραφείων της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας στην οδό Γεννηματά 71, στη Πλατεία Αγ. Τρύφωνα,  πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 10/15 παρουσία αρκετού κόσμου, με κεντρικούς ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές της Β'Αθήνας, και τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Βίτσα.


Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές Β'Αθήνας, με τη σειρά που μίλησαν, Οδυσσέας Βουδούρης, Αντώνης Νταβανέλος, Γιάννης Χατζηαντωνίου, Δημήτρης Τσουκαλάς, Θοδωρής Κατωπόδης, Γιάννης Τσιρώνης, Δημήτρης Βίτσας, Ελένη Αυλωνίτου, Δημήτρης Στρατούλης, Νίκος Παππάς.






Επίσης παρευρέθηκαν, ο περιφερειάρχης νότιου τομέα Χρήστος Καπάταης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γλυφάδας Τάσος Ταστάνης, Ε. Βαγγελάτου, Θ.Ηλιόπουλος, Β. Μουλακάκης, καθώς και πολλοί συμπολίτες μας που τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο πρόεδρος του συντονιστικού Σταμάτης Σκαμπαρδώνης καλωσόρισε αρχικά τους παριστάμενους κι αναφέρθηκε εν συντομία στην δράση της Ομάδας μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας όλα αυτά τα χρόνια, επισημαίνοντας ότι ήταν παρούσα σε όλα τα κινήματα που αναπτύχθηκαν στην περιοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις και άλλα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου γραφείου ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας (Video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">