ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Και είπε ο ''σύντροφος'' αυτό είναι δικό μου!

Από το 1977 μέχρι το 2004 είχα δεχθεί επανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις, άρα φίμωση του πλουραλισμού - πολυφωνίας - και το σημαντικότερο πάταξη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ώστε οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις να χειραγωγούν το σύνολο των κατοίκων στα νότια κατά βούληση από διαπλεκόμενα και δημόσια ελεγχόμενα φερέφωνα.

Τις περισσότερες φορές οι διώξεις και κατασχέσεις τελέστηκαν στην Γλυφάδα - σε τοπικό επίπεδο - χωρίς να μας συνδράμει κανείς, από το σύνολο χιλιάδων κατοίκων που επί πολλά χρόνια άκουγαν τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Σαφώς επειδή άκουγαν, γνώριζαν τον χαρακτήρα των μεταδιδόμενων, και χρόνια αργότερα των κατασχέσεων, εκατοντάδες συμπολίτες μας απόρησαν στη κυριολεξία με όσα διαμόρφωναν τοπικά ορισμένοι ''παράγοντες'' συνιστωσών Τ.Ο, που δεν διαθέτουν εντοπιότητα στην Γλυφάδα.

Ξαφνικά η αλήθεια - η οικουμενική ανθρώπινη αξία - άρχισε να ενοχλεί ιδιαίτερα κάποιους, που παρουσιάζονταν ως κατάλληλοι για την τοπική μας πολιτική πραγματικότητα, θεωρώντας δημοκρατική μεθόδευση αυτοί να διαθέτουν ένα βήμα μηνυμάτων στους υπολοίπους, και όσοι δεν ήταν ακόλουθοι τους στις ομάδες τους - συνιστώσες - να φιλτράρονται ώστε να μην ενημερώνονται τα υπόλοιπα μέλη.

Και είπε κάποια στιγμή ο ''σύντροφος''... αυτό είναι δικό μου και σε έχουμε φιλτραρισμένο!!!

Να σας θυμίσω ότι ποτέ επί δεκαετίες δημόσιας λειτουργίας δεν είπα αυτό είναι δικό μου, άρα να φιλτράρουμε - να κόψουμε - να φιμώσουμε - τον οποιοδήποτε άλλο εκ των συμπολιτών μας.

Να σας θυμίσω ότι ήμουν ο πρώτος στα FM που έβγαλε μαζικά τον κόσμο στον ραδιοφωνικό αέρα, και για αυτήν την επιλογή δέχτηκα δίωξη - κατάσχεση, και επιπροσθέτως  επί τέσσερα και πλέον χρόνια, όσα δελτία τύπου απέστειλε κάθε συμπολίτης μας - παράταξη - κ.τ.λ,  δημοσιεύτηκαν, πλην ορισμένων που θεώρησα ότι αποσκοπούσαν συστηματικά σε δωρεάν διαφήμιση.

Ας αναλογιστούν κάποιοι σε τοπικό επίπεδο τι πράττουν, γιατί το πράττουν, που αποσκοπούν, δεδομένης της φίμωσης, και όσων ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας, και γνωστοποιώντας στους υπολοίπους των συμπολιτών μας ότι τοπικά υφίστανται πολλές παθογένειες που αλλοιώνουν απόλυτα την τοπική δημοκρατία.

Προσοχή γιατί η δημοκρατία όταν κακοποιείται εκδικείται...

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Και είπε ο ''σύντροφος'' αυτό είναι δικό μου! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">