ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεύτερη προσβολή για το τόπο μου - Φροντίστε να μην υπάρξει τρίτη

Στη τρίτη προσβολή ''καίγεστε''.

Προσωπικά μου είναι απόλυτα αδιάφορο ποια λαμόγια και πως απέκτησαν όσα απέκτησαν, και επηρεάζουν όπως επηρεάζουν τόσο την κοινωνική όσο και τη πολιτική πραγματικότητα. 

Σε πλήρη αντιδιαστολή με αυτούς τους απατεώνες φαντομάδες εκτίθεμαι δημόσια ο ίδιος και δεν χρησιμοποιώ τρίτους.

Σαφώς, κριτής είναι πάντα ο λαός, οι πολίτες, ωστόσο με μια επισήμανση: Δεν είναι ενήμεροι, και δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες καθοριστικού χαρακτήρα όσων αφορά συγκεκριμένα πρόσωπα καθώς και την λειτουργία τους. Όπως, τι πρεσβεύουν, και ποια συμφέροντα βρίσκονται από πίσω.

Οι πολίτες γνωρίζουν ότι πίσω από εμένα δεν υπάρχουν συμφέροντα, είμαι απόλυτα διαφανής, σε κάποιες άλλες περιπτώσεις υφίσταται τεράστια σχέση διαπλοκής που διαβάλλει απόλυτα τη Δημοκρατία.

Όσων αφορά τα νότια προάστια Αττικής έχουμε τεράστιο πρόβλημα Δημοκρατίας, και οι χειρισμοί από τη πλευρά των κομμάτων έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί ώστε να μην δημιουργηθεί λάθος εντύπωση στους πολίτες.

Αναφέρομε στη μία κατηγορία πολιτών με υγιή νοοτροπία, αρχές, και ιδανικά, γιατί υπάρχει και μια δεύτερη που ασπάστηκε το ψέμα και την υποκρισία και τα έκανε δεύτερο ρούχο της.

Γιάννης Κουρδομένος
Ηλεκτρονικός - Μηχανολόγος - Δημοσιογράφος
Πρωτεργάτης των FM
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεύτερη προσβολή για το τόπο μου - Φροντίστε να μην υπάρξει τρίτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">