ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Β'ΑΘΗΝΑΣ

Δείτε αναλυτικά όλες τις υποψηφιότητες στη Β'Αθήνας, και σύμφωνα με όσα γνωρίζετε, μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Θεωρώ ότι είστε επαρκώς ενήμεροι για όσα ισχύουν επί χρόνια, και καθίσταται σαφές ότι ειδικά για τα νότια προάστια, που βρίσκεται και η Γλυφάδα, υπάρχει πρόβλημα.  


Γνωρίζετε ότι στα νότια προάστια Αττικής δεν υφίσταται ούτε ένα (1) αμιγώς τοπικό πολιτικό κόμμα, ούτε ένα αμιγώς τοπικό μαζικό μέσο ενημέρωσης, και αυτό δεν είναι τυχαίο ως φαινόμενο, διαμορφώθηκε σκόπιμα και με δόλο από πολιτικά τζάκια που κάποια στιγμή κατοίκησαν στα νότια, και λόγω του ότι δεν ήταν αυτόχθονες, συνέδραμαν αποκλειστικά στα ήδη υφιστάμενα κόμματα.


Εν συνεχεία δημιούργησαν την πολιτικοοικονομική διαπλοκή, και με γνώμονα τον εκσυχρονισμό, ο οποίος ήταν απόλυτα συνυφασμένος με την υπηρέτηση του μεγάλου κεφαλαίου, οδήγησαν την Ελληνική κοινωνία στην ύφεση για τα κέρδη πολυεθνικών και ελαχίστων προνομιούχων. 


Επιπροσθέτως το κυριότερο, γνωρίζετε ότι δεν υφίσταται εκπροσώπηση του τόπου και των πολιτών - δημοτών. Ισχύουν απαράδεκτες και αχαρακτήριστες καταστάσεις με γνώμονα τα συμφέροντα των οικονομικά ισχυρών και τίποτα άλλο.


Καθολικά ανεπαρκής - ανύπαρκτη εκπροσώπηση είναι το αυταπόδεικτο στα νότια προάστια Αττικής, και πλην των διαπλεκόμενων και των δεσμεύσεων για επαναλειτουργία της ΕΡΤ Α.Ε, και του μορφώματος ΝΕΡΙΤ που δημιούργησε η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ώστε να εξυπηρετούνται κυβερνητικές σκοπιμότητες, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να δηλώνει τη διάθεση ύπαρξης πραγματικής Δημοκρατίας.

Η αυριανή κυβέρνηση, έπειτα των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, οφείλει να εφαρμόσει άμεσα την αδειοδότηση των πρωτεργατών των ερτζιανών του Ν.Αττικής, και στη συνέχεια να προκηρύξει για τα εθνικής εμβέλειας. (Όταν γίνετε αναφορά στη Δημοκρατία αυτό είναι το πρωτεύων, οτιδήποτε άλλο είναι δευτερευούσης σημασίας)









  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Β'ΑΘΗΝΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">