ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Πρόσκληση 

Εγκαίνια νέων γραφείων ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας. 

Το Σάββατο 10/01/2015 ώρα 6 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας επί της οδού Γ.Γεννηματά 71, Πλ. Αγ. Τρύφωνα.

Ελλάδα με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, δημοκρατία.

Θα παρευρεθούν υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα Δευτέρα, συνεδρίασε το συντονιστικό με βασικό στόχο τις δράσεις που θα ακολουθηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα, μέχρι τις εκλογές, και έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τα μέλη του συντονιστικού και αρκετοί ακόμη συμπολίτες μας, και συζητήθηκαν πολλές από τις τρέχουσες εξελίξεις, καθώς και η οργάνωση ενημέρωσης των συμπολιτών μας σχετικά με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ εν όψη των εκλογών.

Στα εγκαίνια του νέου γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, στην Τερψιθέα Γλυφάδας, θα κληθούν όσοι συμπολίτες μας «καταλαβαίνουν ότι τα μνημόνια και οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές οδηγούν τον τόπο μας στην καταστροφή και πρέπει να αλλάξει σελίδα»

Ελλάδα με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, δημοκρατία.

Τηλέφωνο: 210 - 9624294
syrizaglyfadas.blogspot.gr e-mail: syrizaglyfadas@gmail.comΗ φωτογραφία από τη κοπή της πίτας τραβήχτηκε εν αγνοία των συμμετεχόντων και βιαστικά, και αναμένουμε τα επίσημα εγκαίνια του γραφείου τα οποία θα σας παρουσιάσουμε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">