ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νόαμ Τσόμσκι: Εξεγερτική λαϊκή αντίδραση κατά της Τρόικας η νίκη ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έκανε στον ρ/σ στο κόκκινο ο Αμερικάνος φιλόσοφος, Νόαμ Τσόμσκι. Ο Νόαμ Τσόμκσι χαρακτηρίζει τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ ως μια εξεγερτική λαϊκή αντίδραση στις άγριες και καταστροφικές πολιτικές που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα από την Τρόικα.

Η δήλωση του Νόαμ Τσόμσκι:

«Η νίκη του Συριζα είναι, πιστεύω, μια εξεγερτική λαϊκή αντίδραση στις άγριες και καταστροφικές πολιτικές που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα από την Τρόικα, μια από πολλές παρόμοιες αντιδράσεις στην Ευρώπη, και μέχρι στιγμής αυτή που πρωταγωνιστεί. 

Θα υπάρξουν πολλά και πολύ σοβαρά εμπόδια στην προσπάθεια να εφαρμοστούν υγιείς και ανθρώπινες πολιτικές. Η επιτυχία δεν θα είναι μόνο νίκη για την Ελλάδα αλλά και για πολλούς άλλους που υπόκεινται στην επίθεση του νεοφιλελευθερισμού στον παγκόσμιο πληθυσμό, επίθεση που παίρνει πολλές μορφές». 

Υποσημείωση του Γ.Κ: Έτσι ακριβώς είναι...και το πιστοποιώ εκ των έσω με τις απόψεις που έχω από τους καθημερινούς πολίτες που δεν τυγχάνουν πρόσβασης στις τηλεοράσεις και τα εθνικά media. Οι πολίτες μαζικά και ο κάθε ένας ξεχωριστά ήθελαν να διώξουν Κυβέρνηση νεοφιλελευθερισμού και Τρόικα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νόαμ Τσόμσκι: Εξεγερτική λαϊκή αντίδραση κατά της Τρόικας η νίκη ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">