ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

"Ανάσα αξιοπρέπειας" - Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης και Αλληλεγγύης Κυριακή 15/2

Ανάσα αξιοπρέπειας

Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε

Ήδη οι μεγάλες κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού, αλλά και οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε πόλεις του εξωτερικού αποτελούν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί στην προσπάθεια της κυβέρνησης.


Η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης.


Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη!


Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.

Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.
Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.


Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.


Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.


Συνεχίζουμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση.
Θα νικήσουμε!

Υ.Γ του Γ.Κ: Είναι να απορεί κάθε νοήμων άνθρωπος με τους συμπολίτες μας στα νότια. Αυτή η ''μοναδική νοοτροπία'' που υφίσταται τοπικά - στα νότια πρέπει να γίνει αντικείμενο ενδελεχούς εξέτασης ειδημόνων της κοινωνιολογίας.

Ξέρεις πόσο αντιφατικό είναι (...) έπειτα από δεκαετίες να γράφονται και να ακούγονται όσα διακήρυξα τοπικά στα νότια, χωρίς να συνδράμει κανείς, ενώ σήμερα γίνονται fanatic στα ίδια μηνύματα έστω και αν αλλάζει ο χαρακτήρας;

Κάνε μια αναδρομή για λίγο στο παρελθόν, και θυμήσου τι μηνύματα πέρναγα από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και στη συνέχεια σκέψου λίγο τι έπραξαν οι συμπολίτες μας στα Νότια. 

Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά...και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δ.Βίτσα: Oι περισσότεροι περίμεναν να βρεθούν οι κατάλληλοι πολιτικοί για όσα έπρεπε να ισχύσουν, και τελικά απεδείχθη ότι εμείς είμαστε αυτοί που περιμέναμε, και από εμάς εξαρτώνται όλα...(Την περίοδο που χρειαζόταν δεν το δέχτηκαν οι συμπολίτες μας στα νότια)

Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά...έστω και με τις παθογένειες που υπάρχουν στα νότια προάστια. ('Οσοι έπονται βρίσκονται στη πρώτη γραμμή, και αυτοί που πρωτοστάτησαν ''εκτός''.)

Τη Κυριακή 15 Φλεβάρη θα είμαστε στο Σύνταγμα, και σίγουρα θα νικήσει η έντιμη στάση του Ελληνικού λαού
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: "Ανάσα αξιοπρέπειας" - Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης και Αλληλεγγύης Κυριακή 15/2 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">