ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προς τις παρατάξεις Γλυφάδας - Κοινοποίηση

Κοινοποίηση στις παρατάξεις Γλυφάδας

Γλυφάδα 9/03/2015

Κύριοι και κυρίες των παρατάξεων Γλυφάδας, οφείλεται στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να τοποθετηθείτε για τις εγκληματικές ενέργειες παρανομίας τόσο της απερχόμενης διοικήσεως Κ.Κόκκορη, όσο και της σημερινής Γ.Παπανικολάου, στα σύννομα αιτήματα που έχουν πρωτοκολληθεί στο δήμο Γλυφάδας και δεν τα πέρασαν στο δημοτικό συμβούλιο.

Είναι η τελευταία φορά που το περνάω δημόσια, και στη συνέχεια καταφεύγω στη δικαιοσύνη με μηνύσεις στο σύνολο αιρετών και παρατάξεων, με το σύνολο των αποδείξεων της βλάβης που έχω υποστεί, δεδομένων των παρανομιών από τους εγκληματίες δημάρχους - διοικήσεις. 

Είμαι σαφής στην διατύπωση, έχουμε εγκληματικά και ανεύθυνα άτομα στα κοινά της πόλης μας, που δεν δικαιούνται να βρίσκονται σε θεσμικό ρόλο.
Κάποιοι δήλωσαν πολιτικοί, τους αποδεχτήκαμε και βρίσκονται στο δήμο, και ενώ η βασική του υποχρέωση είναι ο σεβασμός στους νόμους και το Σύνταγμα, όπως και η δημόσια ωφέλεια, αυτοί επιλέγουν να εγκληματούν τόσο κατά των θεσμών, όσο και κατά των δημοτών.

Όσοι τους επέλεξαν είναι συμμέτοχοι αυτών των εγκληματιών, και κανείς δεν εκτίθεται δημόσια προς χάριν διασκέδασης. Αυτός δεν είναι δήμος, είναι εγκληματική οργάνωση ανεύθυνων παρανομούντων, οι οποίοι ενεπλάκησαν με τα κοινά για την προσωπική τους ιδιοτελή ωφέλεια, όπως και των ημέτερων τους, εις βάρος του τόπου μας και των δημοτών.

Προφανώς κάποιοι από εσάς γνωρίζετε πόσα χρόνια βρίσκομαι εκτεθειμένος δημόσια, τις αιτήσεις που κατατέθηκαν, και τα πεπραγμένα των εγκληματιών που αξίωσαν θεσμικό ρόλο. Εχθές φρόντιζαν για τους αναξιοκρατικούς διορισμούς των πράσινων (ΠΑΣΟΚ) και σήμερα των γαλάζιων (ΝΔ) παραταξιακών, κομματικών, φίλων, κ.α., ενώ την ίδια στιγμή επιλέγουν να εγκληματούν, και όχι απλά να παρανομούν κατά του τόπου και των υπολοίπων δημοτών.

Με δόλο υφίστανται οι παρανομίες σε σύννομα πρωτοκολλημένα αιτήματα από τους εγκληματίες, που κλήθηκαν επανειλημμένα με αιτήσεις να τα περάσουν στο δημοτικό συμβούλιο, για την ενημέρωση του συνόλου παρατάξεων και των δημοτών, και να ακολουθηθεί η σύννομη - ενδεδειγμένη διαδικασία που αρμόζει σε ένα δήμο.

Πραγματικά είναι να απορεί κάθε σοβαρός άνθρωπος με τα πεπραγμένα αυτών των επιπόλαιων, οι οποίοι έστησαν προεκλογικές φιέστες εξαπάτησης του κοινωνικού συνόλου, ώστε να βρεθούν στην διοίκηση του δήμου, να λαμβάνουν από το κοινωνικό σύνολο, να κακοδιοικούν, να κακοδιαχειρίζονται τα χρήματα των δημοτών, να διορίζουν παραταξιακούς υποστηρικτές κατά κάθε νοούμενης αξιοκρατίας, και με δόλο εγκληματιών να παρανομούν συστηματικά εις βάρος του τόπου και των δημοτών.

Αποστέλλεται στο σύνολο παρατάξεων.  


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ αποκλειστικά για τους αναγνώστες: Η Ιστοσελίδα δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει, μέχρι το θέμα να περάσει στο δημοτικό συμβούλιο, και ελλείψει όσων οφείλουν τόσο η διοικούσα παράταξη, όσο και οι αντιπολιτευόμενες, θα υπάρξει η συνέχεια προσφυγών στη δικαιοσύνη.  Ο δήμος Γλυφάδας σήμερα αποτελεί *εγκληματική οργάνωση - Υποχείριο στους εκάστοτε εγκληματίες των θεσμών του τόπου και των δημοτών. 

Παρανομούντες με δόλο κατά των δημοτών και του τόπου.
Άραγε αναρωτήθηκαν έστω μια φορά γνωρίζοντας πόσα χρόνια λειτουργούσε τοπικά ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM πόσα χρήματα μας κόστισε η τοπική του λειτουργία;
Ασφαλώς όχι. Οι παραταξιακοί της πόλης μας συνέστησαν παρατάξεις καπηλείας και εξαπάτησης, συλλέγοντας χρήματα από το σύνολο παραταξιακών για την λειτουργία τους. Ας κάνουν μια φορά το κόπο να ρωτήσουν και να μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Άλλωστε τοπικά υπάρχουν πολλοί μάρτυρες οι οποίοι γνωρίζουν τι δαπάνη έχει γίνει μόνο για ηλεκτρικό ρεύμα, με τον κ. Μύλο απορημένο να ρωτά κάθε μήνα επι χρόνια για ποιόν λόγο υφίσταται τόσο τεράστιος λογαριασμός ρεύματος. Συγκεκριμένα έλεγε: Μήπως έχετε εργοστάσιο; Ασφαλώς δεν διαθέταμε εργοστάσιο, κάναμε όμως όσα όφειλαν οι έμμισθοι του κοινωνικού συνόλου εκλεγμένοι - διοικούντες, οι οποίοι απεδείχθησαν εγκληματίες και μέχρι αυτή τη στιγμή αποσιωπούν την αλήθεια.

* Γνωρίζετε ότι  πριν από χρόνια κατά παράβαση όσων τελούν σε ισχύ τοπικά, δεχτήκαμε επανειλημμένα καταχρηστικές - ειδικές - διώξεις και κατασχέσεις από ΝΔ&ΠΑΣΟΚ, και όταν προσφύγαμε με σύννομες αιτήσεις στον δήμο Γλυφάδας οι διοικούντες με δόλο παρανόμησαν εις βάρος μας προασπιζόμενοι τα συμφέροντα της διαπλοκής. Εξακολουθεί να τελεί σε ισχύ. Αυταπόδεικτα εγκληματίες των θεσμών, κατά των δημοτών - του δήμου - της δημόσιας ωφέλειας,  κατά της διαφάνειας, της αμεσότητας, της δημοκρατίας και του πλουραλισμού. Όλα είναι στημένα, από επιτήδειους και τα συμφέροντα τους.

*Πως είναι δυνατόν να διοικήσουν με ορθό τρόπο τα κόμματα που δημιούργησαν την διαφθορά και διαπλοκή; Αυτά τα άτομα αν ερωτηθούν τι πράττουν δεν μπορούν να τεκμηριώσουν ούτε μια απάντηση.  Άλλωστε τι να πουν, ότι αντιμετώπιζε επί ένα χρόνο πρόβλημα εργασίας ο παραταξιακός τους και τον διόρισαν απ'ευθείας στο δήμο , όταν χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα;

Ο Δήμος έχει σαφή ρόλο και υποχρεώσεις - οι αιρετοί διοικούντες επίσης το ίδιο - και υπάρχουν τα αυταπόδεικτα - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ - απαράδεκτων για θεσμικό ρόλο. 

Ο δήμος οφείλει να γίνετε αρωγός του συνόλου των δημοτών, έτσι λογίζεται η δημόσια ωφέλεια, και σαφώς όχι όπως επιθυμεί η κάθε κομματική παράταξη που φροντίζει τα συμφέροντα ημέτερων και παραταξιακών κατά της δημόσιας ωφέλειας του συνόλου των δημοτών. 

Σήμερα, διαπιστώνεται να είμαστε συνολικά ωφελημένοι στο δήμο Γλυφάδας, η μήπως είναι αποκλειστικά οι παραταξιακοί δεξιοί του κ.Παπανικολάου; 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ  ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ;

ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ;

ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ...  

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ, ΤΙΣ ΑΝΕΝΤΙΜΕΣ - ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ -  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ -  ΠΩΣ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ - ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ.

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ...  όχι από αυτούς... Θα τους ανατρέψουμε ΟΛΟΥΣ

Μη συμβιβάζεσαι με όσα ισχύουν και αναπαράγονται, υπάρχει το αύριο, και σ' αυτό το αύριο έχεις την πρώτη θέση και ρόλο...γιατί δεν υπάρχει δεύτερη θέση η ρόλος, ούτε δυο μέτρα και σταθμά...

Στην απατεωνίστικη ''δημοκρατία'' τους τα λαμόγια κρύβονται πίσω από τις μαριονέτες, στην πραγματική πρωταγωνιστούν όλοι - όλες - και δεν υπάρχει παρασκήνιο, ούτε μεθοδεύσεις απατεώνων... 

Εμείς γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε βλάψει ούτε τον δήμο ούτε τους συμπολίτες μας, στον αντίποδα αρκετοί εμπλεκόμενοι στα έδρανα του δήμου βλάπτουν την δημόσια ωφέλεια, τον τόπο, τους δημότες, και εγκληματούν κατά του συνόλου.

Τέλος, οι κύριοι - κυρίες που αξίωσαν την εκλογή τους έχουν τις εργασίες τους και τις αποδοχές τους; Οι διοικούντες λαμβάνουν μηνιαίως όσα τους αναλογούν;
Αν θεωρείτε ότι δεν είναι εγκληματίες, ρωτήστε για ποιους λόγους παρανομούν σε σύννομες αιτήσεις και στερoύν από ένα δημότη το αναφαίρετo δικαίωμα στην εργασία του;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προς τις παρατάξεις Γλυφάδας - Κοινοποίηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">