ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Σύμβουλος της Πετραλιά και του Σπηλιωτόπουλου, Άγγελος Βλάχος, στο νέο Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ!

Σύμβουλος της Πετραλιά και του Σπηλιωτόπουλου στο νέο Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ!

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ορίστηκε μετά την κατά πλειοψηφία θετική γνωμοδότηση της «Επιτροπής Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης».


Έτσι ορίστηκε πρόεδρος ο Στέργιος Πιτσιόρλας και νέος διευθύνων σύμβουλος ο Αντώνης Λεούσης, ενώ στο νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε Σώμα την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015, συμμετέχουν, επίσης οι Λάζαρος Σταθάκης, Άγγελος Βλάχος και η Ευαγγελία-Αναστασία Τσιτσογιαννοπούλου.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε αυτόκλητη γενική συνέλευση του φορέα, με θέμα την εκλογή του νέου προέδρου, του νέου διευθύνοντος συμβούλου και των τριών μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου.


Ο Άγγελος Βλάχος, σύμβουλος σε θέματα τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης Παντός καιρού είναι ο Άγγελος Βλάχος, σύμβουλος Τουρισμού για αρκετά χρόνια, τόσο επί Φάνης Πάλλη Πετραλιά, επί Άρη Σπηλιωτόπουλου, αλλά και της Άντζελας Γκερέκου στο υπουργείο.


Ο νεαρός που ήταν μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επελέγη και από την νέα κυβέρνηση για να είναι μέλος του Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ.


Μήπως ζούμε κάποιον εφιάλτη και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ...λεω μήπως , γιατί αν είναι πραγματικότητα αυτά που γίνονται ,τότε κάτι δεν πάει καλά, και πρέπει να έχουμε γερά στομάχια για να τα αντέξουμε , εκτός αν ξυπνήσουμε από τον εφιάλτη και αρχίσουμε να συνηθίζουμε να ζούμε την καθημερινή πραγματικότητά μας , οσο θλιβερή και αν είναι (οπως λεει και ο ποιητης )


Αν κρίνουμε από όσα ισχύουν ακόμη και σήμερα στο δήμο Γλυφάδας, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και των ημετέρων τους, οι οποίοι δεν κάνουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για το σύνολο των υπολοίπων, κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τις επιλογές της κυβερνήσεως. 


Δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούν σε αυτές τις επιλογές τους κυβερνώντες , ενώ γνωρίζουν πως λειτουργούν κατά τόπους τα μέλη των άλλων κομμάτων. Ίσως θέλουν να περάσουν το μήνυμα της διαφοράς αντιλήψεως και νοοτροπίας, όμως, χωρίς εξισορρόπηση ένθεν και ένθεν, είναι λάθος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. 


Πρέπει να πράξουν αναλόγως και αυτοί, (ΤΟΠΙΚΑ),  αν δεν το κάνουν, θα καταστεί σαφές ότι συνολικά μας εμπαίζουν, καθώς επίσης, ότι η κυβέρνηση κινείται σε ΑΠΟΛΥΤΑ λάθος μήκος κύματος - οδό.

Τα επιχειρήματα που μπορεί να προκύψουν, περί καταλληλότητας, τα έχουμε ακούσει εκατομμύρια φορές, και σε τέτοιου τύπου επιχειρήματα έχουμε να προσθέσουμε: Ουδείς αναντικατάστατος, και όσοι δεν έχουν δοκιμαστεί μέχρι σήμερα, μπορεί να αποδειχθούν χίλιες φορές καλύτεροι του οποιουδήποτε άλλου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Σύμβουλος της Πετραλιά και του Σπηλιωτόπουλου, Άγγελος Βλάχος, στο νέο Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">