ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι εγκληματίες εντός του δήμου Γλυφάδας

Του Γιάννη Κουρδομένου: 

Οι εντός και εκτός του δήμου μας πέθαναν κυριολεκτικά, και ακόμη διαπιστώνουμε τους εμπλεκόμενους να πουλάνε τρέλα.

Οι εγκληματίες εντός του δήμου εξοντώνουν τους δημότες, ενώ συντηρούνται τόσο οι ίδιοι, όσο και κομματικοί τους, από τα χρήματα του συνόλου. Το ίδιο ισχύει με τις κυβερνήσεις σας.

Ντροπή αποτελούν συνολικά οι κάτοικοι στη Γλυφάδα, και όχι μόνο οι εκάστοτε διοικούντες. Αν υπήρχε πολιτισμός και ευθιξία τοπικά, τουλάχιστον 5.000 χιλ. κάτοικοι έπρεπε να βρίσκονται έξω από το δημαρχείο ζητώντας να μας απαλλάξουν από την δολοφονική κακοδιοίκηση τους.

Δεν το είδαμε τόσα χρόνια. Είδαμε όμως τον στρουθοκαμηλισμό επί δεκαετίες, όπως και να ψηφίζουν τους εγκληματίες παρανομούντες. Ακόμη είδαμε να έρχονται ως τοπικοί σωτήρες άλλοι απαράδεκτοι κάπηλοι, φορώντας το μανδύα των αριστερών, και ανεξάρτητων, οι οποίοι την προεκλογική περίοδο χρηματοδοτούσαν δεξιούς, ακροδεξιούς, κ.τ.λ., ενώ αν τους κάνατε διοίκηση θα ίσχυε ακριβώς ότι ισχύει με τους απαράδεκτους εγκληματικά παρανομούντες.

Το ζητούμενο για δαύτους είναι να ταϊστούν από το χρήμα του συνόλου, να έχουν εν λευκώ την διαχείριση, και η πολλά υποσχόμενη δημοκρατία χρησιμοποιείται μέχρι να φτάσουν το στόχο τους, δεδομένου ότι στη συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι είναι αντίπαλοι, άρα και οι θεσμοί, όπως και η δημοκρατία είναι κατά των συμφερόντων τους.

Άλλωστε το γνωρίζετε με την κυβέρνηση της ''αριστεράς'' του παρόντος, που θα έφερνε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, η οποία θα άλλαζε το καθεστώς ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, και εκτός από τη δική τους πλαισίωση σε μια σειρά από θεσμικές καρέκλες,  δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο, η καλύτερα γνωρίζουμε, τη συνέχιση της ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Μίλησε κάποιος από τόσους εμπλεκόμενους για τις παρανομίες των διοικούντων στα σύννομα αιτήματα;
Τοποθετήθηκε κάποιος τόσα χρόνια ενώ τους ζητήθηκε; 

Τελικά αυταπόδεικτα δεν υπάρχει ούτε ένας σοβαρός και σωστός εμπλεκόμενος κάτοικος στη Γλυφάδα, και έρχονται και άλλοι κάπηλοι;
Δεν φτάνουν τόσα απαράδεκτα άτομα;

Προσωπικά εγκαταλείπω, δεν μπορώ να λειτουργήσω άλλο. Με εξόντωσαν. Δεν θα τους κάνω όμως τη χάρη να πεθάνω οπουδήποτε. Θα αφήσω τη τελευταία μου πνοή έξω από το δημαρχείο, με τις αιτήσεις και τα αποδεικτικά ότι είναι εγκληματίες, τόσο οι ίδιοι, όσο και το σύνολο αντιπολιτευόμενων.

Όπου κόμμα, και εγκληματίες, διότι εκ προοιμίου υπάρχει ο δόλος υπέρ αυτών και κατά των υπολοίπων, άρα κατά των θεσμών, της διαφάνειας, της ισοπολιτείας, της ισονομίας, της Δημοκρατίας. 

Δείτε τα πεπραγμένα Παπανικολάου, έπειτα των πεπραγμένων Κόκκορη - Σφακιανάκη, μετρήστε τα χρόνια, όπως και την καθολική αποσιώπηση των υπολοίπων ''παρατάξεων'', και γίνετε σαφές ότι συνολικά είναι εγκληματίες των θεσμών, της Δημοκρατίας, και των δημοτών.

Γλυφάδα FM 1977 - 2004 - Όπως γνωρίζετε βρισκόμαστε στο 2015, και ακόμη δεν έχει δοθεί λύση επαναλειτουργίας από τους απαράδεκτους για τους θεσμούς, ξέρανε όμως να αξιώνουν τις καρέκλες και τα προνόμια, όπως επίσης να διευθετούν τα ζητήματα αμοιβής από όλους τους δημότες αυτών που εμφανίστηκαν πέρυσι.

Κάνετε αναφορά ακόμη στη καταλληλότητα όσων αξίωσαν την εκλογή τους; Κάνετε αναφορά ακόμη στο Τοπικό Πολιτισμό της Γλυφάδας;
Αν κάνετε αναφορά ακόμη... να παρέχετε και τις αποδείξεις, γιατί εγώ σας έχω παρέχει τις αποδείξεις του εγκληματικού τους δόλου.

Πείτε μας είναι δύσκολο να κάνετε καταμέτρηση πόσα εκατομμύρια μας έχουν κοστίσει οι εγκληματικές κακοδιοικήσεις στη Γλυφάδα; Είναι δύσκολο να απαριθμήσετε πόσα εκατομμύρια έχουν φαγωθεί τα τελευταία χρόνια από τους αιρετούς διοικούντες, τους συνεργάτες τους, και όσους τοποθετούν στο δήμο Γλυφάδας, ενώ την ίδια στιγμή εγκληματούν κατά των υπολοίπων; 

Είναι δύσκολο να ρίξετε μια ματιά στους προϋπολογισμούς που έχουμε δημοσιοποιήσει επανειλημμένα; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι εγκληματίες εντός του δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">