ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έξω το χορό πολλά τραγούδια λένε

Έξω το χορό πολλά τραγούδια λένε. Όταν μπουν στον χορό θα πρέπει να χορέψουν. Και εκεί τα στραβοπατήματα τα βλέπουν όλοι.

Δεν χρειάζεται να είσαι ''τέρας'' ευφυίας ώστε να αντιληφθείς την εγκληματική συνέχιση των κακοδιοικήσεων που υπήρξαν στη Γλυφάδα.

Ο κ.Παπανικολάου που επέλεξε να συνεργαστεί με ένα προδότη του κόμματος του, και των δημοτών, θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό;

Έπειτα των καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ώστε τα κομματικά επιτελεία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να βάζουν στο χέρι τα χρήματα του συνόλου, χωρίς να υπάρχει δημόσια το ελάχιστο της ενημέρωσης, κατατέθηκε επί ημερών Σ. Σφακιανάκη πλήρης φάκελλος - Μελέτη - Αίτηση ώστε στο δήμο Γλυφάδας να ισχύσουν τα αυτονόητα.


Απεδείχθη εμπράκτως ότι ο κ.Σφακιανάκης ήταν στην υπηρέτηση της διαπλοκής, και σαφέστατα λίγος για δήμαρχος μιας πόλης, όπως θα αποδειχθεί και για τον Γ. Παπανικολάου αν δεν αποκλίνει. 

Σαφέστατα για τον Κ. Κοκκορη είχατε το σύνολο των αποδείξεων ενός προσκυνημένου της διαπλοκής εφοπλιστών και όχι μόνο, και όπως φαίνεται το μάθημα δεν γίνετε πάθημα σε ορισμένους τοπικά. 

Δεδομένου ότι κάποιοι από εσάς δεν γνωρίζετε το περιεχόμενο του φακέλλου - Μελέτης - Αιτήσεως, καλό και χρήσιμο να ζητήσετε από τον κ. Σφακιανάκη  να σας ενημερώσει, όπως και να σας τον παρέχει, ώστε να έχετε τις αποδείξεις πως πρέπει να τους αποκαλείται σε τοπικό επίπεδο.

Όταν δεν γνωρίζεις δεν μπορείς να έχεις καμία άποψη. 

Όταν γνωρίζεις έχεις την καλύτερη, και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Δεν είχαμε και δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με τοπικούς παπατζήδες οι οποίοι εξαπατώντας βρέθηκαν στο δήμο Γλυφάδας και εγκληματούν πολλά χρόνια.

Όταν θα γνωρίζετε το περιεχόμενο του φακέλλου - το σκεπτικό - την δομή - καθώς και την αίτηση, στη συνέχεια μπορείτε να κρίνετε και τους εκλεγμένους σας και εμένα, όπως και τι θα υφίστατο τοπικά αν δεν είχαμε αυτούς τους εκλεγμένους που διαχρονικά βάλλουν κατά των θεσμών και της τοπικής δημοκρατίας.

Είναι χυδαίο και πρόστυχο κάποιοι/ες να κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν. Αναλογίζεσαι τις  τοπικές μας ''κυβερνήσεις'' - διοικήσεις - σε εθνικό επίπεδο;
Οι μισοί από εσάς ήδη θα είχατε αποβιώσει.   

Αν αυτοί οι ανάλγητοι, των δυο μέτρων και σταθμών, βρισκόντουσαν στη διακυβέρνηση, σήμερα οι μισοί πολίτες της χώρας θα ήταν πεθαμένοι, και στη Γλυφάδα κάποιοι συνεχίζουν ακόμη να τους βάζουν στο δήμο, και να τους παρέχουν εν λευκώ τη δυνατότητα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ.

Αυτά τα άτομα δεν αλλάζουν ποτέ, και θα το δείτε συνολικά. Είναι οι εγκληματίες των θεσμών, της δημοκρατίας, του πολιτισμού, των δημοτών, της κοινωνικής συνοχής, του πλουραλισμού, της ισονομίας, της ισοπολιτείας, και κατά της ΓΛΥΦΑΔΑΣ. 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Παρεμπιπτόντως η Μελέτη είναι του 2005, και συνολικά γνωρίζετε τι υπήρχε το 2005 στη Γλυφάδα από όσα αποκαλούν ηλεκτρονικά μέσα, όπως γνωρίζετε τι υπήρχε προ του 2005. Η μήπως δεν γνωρίζετε;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έξω το χορό πολλά τραγούδια λένε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">