ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν είμαστε κωλοτούμπες

Οφείλω να πω ότι δεν είμαστε κωλοτούμπες, και δεν πρόκειται να μας δείτε αύριο να υποστηρίζουμε δεξιούς η εθνικιστές.

Κάναμε μια συνειδητή επιλογή να στηρίξουμε την αριστερά και αριστερούς για την διακυβέρνηση της χώρας μας. Hταν μια συνειδητή επιλογή η οποία θεωρώ ότι μας τιμά ιδιαίτερα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αναιρέσουμε την επιλογή μας.

Η ενόχληση που  προκαλείται σε εμάς από τις επιλογές κάποιων πολιτικών, και των πολιτικών τους, σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί τη δική μας επιλογή να στηρίξουμε αριστερούς για την διακυβέρνηση της χώρας μας.

Το δεδομένο είναι πάντα ένα και συγκεκριμένου χαρακτήρα, ποτέ δεν μετανιώνουμε για τις επιλογές μας.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις επιλογές μας και θα τις υποστηρίζουμε μέχρι τέλους.

Αποδεδειγμένα ο ιστορικός του μέλλοντος, έπειτα από αρκετές δεκαετίες, θα αποφανθεί.

Εάν κάποιοι πολιτικοί δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, και μας πούλησαν , ειναι ενα άλλο θέμα το οποίο δεν θα το εξετάσουμε εμείς, θα το κρίνετε αποκλειστικά εσείς, όπως και οι ίδιοι.

Έπειτα από αρκετά χρόνια ανιδιοτελούς υποστήριξης που παρασχέθηκε σε όσους βρίσκονται σήμερα τόσο στα κοινά, όσο στη περιφέρεια, και την κυβέρνηση, από την πλευρά τους δεν υπάρχει το ελάχιστο να αντισταθμίζει επιφέροντας την υποσχόμενη δικαιοσύνη - δημοκρατία - αλληλεγγύη. Αντιθέτως, συνεχίζει να υφίσταται η υπηρέτηση των εχόντων και κατεχόντων, της διαπλοκής, και κάθε λογής άλλων.

Παραμένουμε αριστεροί, και θα παραμένουμε αριστεροί μέχρι τέλους, και υπερήφανοι για τα πιστεύω μας, όμως τίποτα δεν χαρίζεται.

*Το κείμενο γράφτηκε με την πειραματική φωνητική λειτουργία, η οποία εκσυγχρονίζεται. 

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν είμαστε κωλοτούμπες Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος