ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Τι να πει κάποιος για όσα ισχύουν σήμερα;Τι μπορεί να πει κάποιος για το καπέλωμα της αριστεράς και των αριστερών απο τους πασόκους;

Δεν υπάρχουν τα κατάλληλα λόγια να περιγράψουν όσους σήμερα ασχολούνται με ήσσονος σημασίας ζητήματα αντί να επικεντρώνουν στα μείζονος.

Σήμερα μας ενδιαφέρει το πρακτικό κομμάτι και σε καμία περίπτωση πεπαλαιωμένες ξεπερασμένες πολιτικο ιδεολογικές τοποθετήσεις και θεωρίες.

Όταν σε καθημερινή βάση γίνεται αναφορά στη ριζοσπαστική αριστερά πρέπει να δίνονται συγκεκριμένου χαρακτήρα αποδείξεις ριζοσπαστισμού στη καθημερινότητα αυτών που δηλώνουν αριστεροί.

Όταν το αυταπόδεικτο στη γλυφάδα είναι η σύμπραξη των αριστερών υπέρ του κεφαλαίου και κατά των συντρόφων τους δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω.

Σήμερα δεν με ενδιαφέρει πλέον καμία θεωρία. Το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι τι αποδεικνύεται όσον αφορά το ρόλο και την δράση των υπολοίπων, δεδομένης της υφιστάμενης κατάστασης, και της ανύπαρκτης Επανάστασης, και αν πράγματι οι αριστεροί και η αριστερά ενισχύει τους έχοντες και κατέχοντες, αρα το κεφάλαιο, η ενισχύει τους αριστερούς. Γιατί μας ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το πρακτικό κομμάτι.

Το αυταπόδεικτο σήμερα στη γλυφάδα ειναι μια συνέχιση όσων γνωρίζαμε επί ημερών νέας δημοκρατίας και πασοκ, χωρίς η αριστερά σε τοπικό επίπεδο να εχει πετύχει διαφοροποίηση των γνωστών υφιστάμενων παθογενειών που συντηρούν διαχρονικά μια προνομιακή θέση για το κεφάλαιο
και τους έχοντες και κατέχοντες.

Αναμοχλεύοντας θεωρίες δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί το ελάχιστο. Σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται εμπράκτως να υπάρχουν πρακτικές συγκεκριμένου χαρακτήρα.

Τι κάνατε ως αριστερά γλυφάδας για τις 20.000 που διαθέτει ο δήμος για συναυλία με τον κ. Νικολόπουλο; Αυτές οι 20.000 δεν μπορούσαν να διατεθούν για συγκεκριμένους σκοπούς πραγματικής ωφέλειας αντί για μουσικές ψυχαγωγίας δυο ωρών; Τι κάνετε λοιπόν όταν ο δήμος αποφασίζει να διαθέσει τα χρήματα των δημοτών για ψυχαγωγικού χαρακτήρα εκδηλώσεις την ίδια στιγμή που παρανομεί συστηματικά στα αιτημάτων των δημοτών;

Τι κάνατε ως αριστερά στη γλυφάδα για τους εθελοντές που ο κ παπανικολάου τοποθέτησε στο γραφείο τύπου του δήμου ώστε να αμοίβονται από το σύνολο των δημοτών και να αρθρογραφούν για τις προσωπικές τους ιστοσελίδες μέσα από το δήμο γλυφάδας;

Υπήρξε δική σας τοποθέτηση; Άρα δεν υφίσταται ριζοσπαστική αριστερά στη Γλυφάδα. Υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας οι οποίοι φροντίζουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, και των έμμισθων διορισμένων τους, κατά των αριστερών δημοτών, οι οποίοι δεν μπορώ να κατανοήσω τι πρεσβεύουν.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">