ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα Σούρμενα Ελληνικού κυπελλούχοι Ελλάδος για δεύτερη χρονιά

Αγώνας για γερά νεύρα αποδείχθηκε ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στο γυναικείο μπάσκετ με τις δύο ομάδες, του Ελληνικού και της Αναγέννησης Ρυσίου να το παλεύουν, ως την τελευταία στιγμή.

Κυπελλούχος αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του Ελληνικού με σκορ 46-42, κάνοντας τους οπαδούς τους που είχαν πλημμυρίσει τις κερκίδες του Κλειστού στη Γλυφάδα, να πανηγυρίζουν ξέφρενα.

Αν και το Ελληνικό ήταν το μεγάλο φαβορί του τελικού, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε πολύ δυνατά και έφτασε να προηγείται 22-13 στο 17΄.

Οι δύο ομάδες έβγαλαν πάρα πολύ άγχος μέσα στο παρκέ, με τις άμυνες να αναδεικνύονται σε πρωταγωνίστριες του τελικού.

Το Ρύσιο κατάφερε να κρατήσει χαμηλά το σκορ του Ελληνικού, με τον Κυπελλούχο στο τέλος να δείχνει την εμπειρία και το βάθος του ως ομάδα.

Στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης το Ρύσιο βρισκόταν μπροστά στο σκορ, ενώ η Τζόνσον κατάφερε να κρατήσει το Ελληνικό, το οποίο έδειχνε να μην μπορούσε να ανταποκριθεί στην πιεστική άμυνα της ομάδας της Καφαντάρη.

Η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα με όπλο της την επιθετική άμυνα, αλλά και τις καλές επιστροφές, που τη βοήθησε να περιορίσει τα ατού του Ελληνικού.

Στο φινάλε όμως μέτρησε η εμπειρία του Ελληνικού, που πέρασε 40-37 τριάμισι λεπτά πριν τη λήξη και έφτασε στη νίκη με 46-42 και την κατάκτηση του τροπαίου.

Τα δεκάλεπτα: 9-11, 21-22, 30-30, 46-42

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Σκούτας, Τσαρούχα

ΑΕ Σουρμένων Ελληνικού (Καπογιάννη): Γκοτζή 4 (1), Σταμάτη 10, Καλογήρου, Κοσμά 8 (1τρ., 11ρ.), Μαγκλάρα, Παπαμιχαήλ 4, Νικολαϊδου 2, Χαλιβέρα 6 (9ρ.), Τζόνσον 12, Μπόνη, Φουράκη Β., Φουράκη Στ.

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου (Καφαντάρη): Μαραγκού, Παπαβασιλείου 6 (1), Γράψα, Μούρτου, Σταυρίδου 7 (2), Βασιλειάδου, Λυρού, Μούλη 6, Σκιαδοπούλου 10, Λόγκαν 13 (11ρ.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα Σούρμενα Ελληνικού κυπελλούχοι Ελλάδος για δεύτερη χρονιά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">