ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ''Δυνατή Γλυφάδα'' Κώστα Κόκκορη χαιρετίζει την τοποθέτηση λαμπτήρων χαμηλής ενέργειας

Με δελτίο τύπου η παράταξη του τέως δημάρχου Κ.Κόκκορη, ''Δυνατή Γλυφάδα'' χαιρετίζει την έναρξη του προγράμματος τοποθέτησης λαμπτήρων χαμηλής κατανάλωσης στο Δήμο μας. 

Αν χαιρέτιζαν και τη νομιμότητα, όπως και την Δημοκρατία - πλουραλισμό - διαφάνεια, καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα των ημερών τους, (διασπάθιση του δημοσίου χρήματος) όπως και της σημερινής διοικήσεως, που συνεχίζει την παρανομία σε πρωτοκολλημένα αιτήματα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι επάξια υφίσταται ως αντιπολίτευση του δήμου.

Τώρα όσων αφορά τον φωτισμό, είναι μια θετική λεπτομέρεια, όμως, ασήμαντη παράμετρος σε αντιδιαστολή με τα υφιστάμενα της τοπικής μας κοινωνίας. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ''ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ 

Με ιδιαίτερη χαρά βλέπουμε την έναρξη του προγράμματος τοποθέτησης λαμπτήρων χαμηλής κατανάλωσης στο Δήμο μας. 

Το έργο αυτό ξεκίνησε με αίτηση στο πρόγραμμα ‘Εξοικονομώ’ την Δημοτική περίοδο του κ.  Θεοδωρόπουλου και από τον τότε Αντιδήμαρχο κ. Στέλιο Δίβαρη. 

Η  ένταξη επετεύχθη την περίοδο της  δικής μας Δημοτικής Αρχής  και γι’ αυτό θέλουμε να συγχαρούμε τόσο τα στελέχη της παράταξής, όσο και τους εργαζομένους του Δήμου που βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Αυτό είναι το πιο απλοποιημένο και φτηνό της σειράς. Τα υπόλοιπα είναι απερίγραπτου κάλους, όμως αξίζουν πολλαπλάσια, δεδομένου ότι το κάθε ένα είναι πρότυπο σχέδιο - δεν υπάρχει πουθενά άλλου στο κόσμο, και απαιτείται ένας μήνας σχεδιασμού του προτύπου σχεδίου. 

* Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα υπόλοιπα σχέδια, κατά παραγγελία, είναι τεχνολογία αιχμής, leizer και ειδικές ίνες, και το αποτέλεσμα είναι πανδαισία χρωμάτων, σχεδίων, και κίνησης.

* Ενδεικτικά για το έκτρωμα που κόστισε 15.000 χιλ. ευρώ χωρίς να ολοκληρωθεί στην Τερψιθέα, αν γίνει μια δαπάνη 40.000 χιλ. ευρώ, θα κατασκευάσουμε ένα κομψοτέχνημα - τεχνολογίας και σχεδιασμού, μοναδικό παγκοσμίως. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ''Δυνατή Γλυφάδα'' Κώστα Κόκκορη χαιρετίζει την τοποθέτηση λαμπτήρων χαμηλής ενέργειας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">