ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αρκετά

Αρκετά με όλους αυτούς που έκαναν και κάνουν καθημερινότητα τους την εξαπάτηση και την καπηλεία. 

Δεν υπάρχουν καλές προθέσεις, ούτε κίνητρα, ούτε καταλληλότητα, υπάρχει αποκλειστικά καπηλεία και εγκληματική συμμετοχή τους στους θεσμούς.

Πολιτισμός υφίσταται όταν ένθεν και ένθεν υπάρχουν αμοιβαίες ενέργειες, και ειδικότερα πολιτικός πολιτισμός, όταν όσοι αξίωναν στήριξη για τη συμμετοχή τους σε θεσμικό ρόλο παρέχουν τις αποδείξεις. 

Γνωρίζετε την καθολική καπηλεία που υφίσταται στη Γλυφάδα, με τους απαράδεκτους που αξίωσαν συμμετοχή στα κοινά, και ενώ στο σύνολο τους ευαγγελίζονταν αλλαγές, πρόοδο, ευημερία, κ.τ.λ, είναι αυταπόδεικτο ότι είναι ψεύτες και κάπηλοι των θεσμών.

Μπορούν να αρθρώσουν ένα επιχείρημα για την εγκληματική τους στάση;

Τι δηλώνει σε μια πόλη να υπάρχουν χιλιάδες κάτοικοι που γνωρίζουν σφαιρικά για την τοπική μας πραγματικότητα - λεπτομερώς - και όσες φορές τους δώσαμε τη δυνατότητα απεδείχθη ότι είναι απαράδεκτοι για θεσμικό ρόλο;

Όλοι αυτοί που εμφανίστηκαν την προεκλογική περίοδο, αξιώνοντας στήριξη για τη συμμετοχή τους στα κοινά, έχουν δώσει έστω ένα δείγμα - απόδειξη - καταλληλότητας;

Αξίωναν τη συμμετοχή τους, χιλιάδες τους συνέδραμαν - στήριξαν, και η μοναδική απόδειξη είναι η καπηλεία - εξαπάτηση - ακαταλληλότητα τους για τους θεσμούς.

Γιατί συνολικά αποσιωπούν επί δεκαετίες τις εγκληματικές μεθοδεύσεις κατά του τοπικού πολιτισμού - δημοκρατίας;

Γιατί δεν υπήρξε ούτε μια τοποθέτηση - παρέμβαση - για τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις του Γλυφάδα fm από όσους αξίωσαν τη συμμετοχή τους;

Γιατί δεν τοποθετήθηκαν ενώ γνωρίζουν τόσο τις διώξεις - κατασχέσεις, όσο και τις αιτήσεις που παρανόμησαν οι απαράδεκτοι συνάδελφοι τους;

Ξέρεις τι δηλώνει να δολοφονούν τον τοπικό πολιτισμό - και την ίδια στιγμή να χρηματοδοτούν παραταξιακά και κομματικά φερέφωνα;

Συνολικά οι εμπλεκόμενοι είναι εγκληματικά στοιχεία, και απαράδεκτοι για τους θεσμούς, δεδομένου ότι μοχλεύουν παρασκηνιακές μεθοδεύσεις στα μουλωχτά, και δημόσια αποδεικνύεται η καθολική ακαταλληλότητα τους.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ: Οι απαράδεκτοι εγκληματίες των θεσμών και των πολιτών διόριζαν υποχείρια της διαπλοκής σε ανεξάρτητες αρχές, οι ίδιοι ως υπουργοί ήταν υπηρέτες της διαπλοκής, και ενώ οι κομματικές τους κυβερνήσεις επί δεκαετίες με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις δολοφονούσαν τοπικό πολιτισμό και δημοκρατία στις τοπικές κοινωνίες, ληστεύοντας τους πολίτες, διόριζαν με ρουσφέτια παραταξιακούς - κομματικούς στην ΕΡΤ, δημιουργούσαν σειρά ραδιοτηλεοπτικών φερέφωνων, και πλήρωναν με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου τους παραταξιακούς τους ώστε τα προϊόντα ληστείας της δημοκρατίας να βρίσκονται ''φυλασσόμενα'' σε αποθήκες της κρατικής ΕΡΤ στην οδό Λιοσίων.

Βρώμα και δυσοσμία αναβλύζει παντού σε αυτό το κράτος διαφθοράς και διαπλοκής, και σας δώσω τις αποδείξεις γιατί δεν έχει υπάρξει ούτε μια τοποθέτηση τοπικά στη Γλυφάδα.

1) Το παρακράτος, και οι διεφθαρμένοι κομματικοί εκλεγμένοι σας, ''πολιτικοί'' οργάνωναν τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις,  ώστε να σας ληστεύουν εκ του ασφαλούς.

2) Υπόδικοι για χρηματισμό από τη διαπλοκή, διεφθαρμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, αποσπασμένοι του ΟΤΕ, ήταν οι τεχνικοί του υπουργείου Επικοινωνιών που υπέγραφαν τις καταχρηστικές διώξεις. Είχαν λάβει πολλά χρήματα ώστε να κλείνουν τα μάτια στις παρανομίες της οικονομικής ελίτ, και να στρέφονται κατά των υπολοίπων.

3) Διορισμένοι υπάλληλοι της διαπλοκής και των κομμάτων βρίσκονται και στις ανεξάρτητες αρχές, με σαφείς εντολές υπηρέτησης αποκλειστικά συγκεκριμένων συμφερόντων.

4) Κομματικά και παραταξιακά στελέχη βρίσκονται και στην κατ' επίφαση ανεξάρτητη δικαιοσύνη, και αν κάποιος ερευνήσει τις αποφάσεις τους, για όμοιες περιπτώσεις, καθίσταται αυταπόδεικτο ότι στη χώρα μας δεν υφίσταται δικαιοσύνη γιατί το αυταπόδεικτο είναι οι κακοδικίες και τα δυο μέτρα και σταθμά. Στη διαπλοκή της οικονομικής ελίτ έχουμε σειρά απαλλακτικών βουλευμάτων ώστε να συνεχίζουν την καταπάτηση του Συντάγματος, στον αντίποδα δεν υπήρξε ούτε ένα. Ακόμη και στις περιπτώσεις που καθίστατο αυταπόδεικτο ότι υπήρξαν καταχρηστικές ενέργειες των ''αρχών'',  κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, η ''ανεξάρτητη δικαιοσύνη''  συγκάλυψε τους συντεχνιακούς της.

5) Καταθέσαμε μια από τις πρώτες αιτήσεις για ίδρυση και λειτουργία στη πολιτεία, και είναι γνωστό ποια κόμματα - συμφέροντα - δημιούργησαν αποκλειστικά ΔΙΑΠΛΟΚΗ κατά κάθε έννοιας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Οι κυβερνήσεις - πρόσωπα - πολιτικοί - αλλάζουν, παράλληλα άλλαξε το ελάχιστο και για εμάς;

Είναι αρκετά όσα προανέφερα, η χρειάζεται να παρέχουμε περισσότερα και λεπτομερώς για την διαμορφωμένη σήψη της Ελληνικής κοινωνίας - Κράτους;


Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Με μια σημαία που κρεμάνε οι εθνικιστές μας το παίζουν Έλληνες; Δεν θα γίνετε ποτέ Έλληνες, γιατί είσαστε των πυροτεχνημάτων, των εντυπώσεων, και απατεώνες. Ο γνώμονας είναι τι θα αρπάξετε από το κοινωνικό σύνολο, και πλην αυτού δεν γνωρίζω τι έχετε παρέχει. Όσοι είναι Έλληνες το αποδεικνύουν με πράξεις, όχι με πανιά. Δώστε τις αποδείξεις που απαιτούνται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αρκετά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">