ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Γλυφάδα web

Η Ιστοσελίδα δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει μέχρι το θέμα των πρωτοκολλημένων αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας να περάσει στο δημοτικό συμβούλιο. 

Είναι πρωτοφανές για πολιτισμένη κοινωνία, να βλέπεις - γνωρίζεις - πως αντιλαμβάνονται και λειτουργούν οι εμπλεκόμενοι στο δήμο Γλυφάδας (ειδικά οι εκάστοτε διοικούντες) και την καθολική εγκληματική ανευθυνότητα - επιπολαιότητα - που τους διέπει.

Δεν μπορεί να καταργείς το δήμο ενώ αξίωσες την εκλογή σου, ούτε να παρανομείς εις βάρος των δημοτών, και στη Γλυφάδα καταργούν δεκαετίες το δήμο σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα.

ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟΣ'' Ο ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 
Δεν παρείχε κανείς υποστήριξη και ψήφους ώστε οι εκλεγμένοι με δόλο να παρανομούν καταργώντας το δήμο, τους θεσμούς, το Σύνταγμα, και τους νόμους. Ο κάθε ευυπόληπτος συμπολίτης μας γνωρίζει την ορθή λειτουργία του δήμου, τι οφείλουν οι εμπλεκόμενοι, όπως επίσης την κατάργηση του δήμου για τα συμφέροντα ημέτερων. 

Μια κάστα ρουσφετοδιορισμένων και ειδικών συμφερόντων αναπαράγει ορισμένους στα κοινά της Γλυφάδας, ενώ γνωρίζει ότι ο δήμος ουσιαστικά είναι καταργημένος. Αν είχαν ερωτηθεί έστω μια φορά οι συμπολίτες μας για μια σειρά ζητημάτων, σίγουρα η θέση τους θα ήταν αντίθετη των εκάστοτε κακοδιοικήσεων και δημάρχων.

Η παλιανθρωπιά που διέπει ορισμένους εξ' αυτών είναι ανώτερη εγκληματικής πράξης. Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί ανάμεσα μας που γνωρίζουν τι έπραξαν εξ' αρχής κάποιοι εγκληματίες, οι οποίοι ήρθαν στη πόλη μας και σχεδίασαν ότι μπορούσαν κατά των δημοτών Γλυφάδας, και του τόπου, ώστε να τύχουν αποδοχής και εκτίμησης των ομοϊδεατών τους. Πράγματι, πέτυχαν να τυγχάνουν ''εκτιμήσεως'' των παλιανθρώπων - απατεώνων. Αν υπάρχουν ορισμένοι που θεωρούν σπίλωση την αλήθεια, τους παραπέμπω στις δεκαετίες ανιδιοτέλειας, όπως και στα πεπραγμένα τους

Ελλείψει όσων οφείλουν τόσο η διοικούσα παράταξη, όσο και οι αντιπολιτευόμενες, θα υπάρξει η συνέχεια προσφυγών στη δικαιοσύνη.  Ο δήμος Γλυφάδας σήμερα αποτελεί *εγκληματική οργάνωση - Υποχείριο στους εκάστοτε εγκληματίες των θεσμών, του τόπου, και των δημοτών, οι οποίοι ''κόβουν και ράβουν'' αποκλειστικά με γνώμονα παραταξιακά συμφέροντα μελών, υποστηρικτών, χρηματοδοτών, διαπλοκής, εφοπλιστών και ληστών.

Παρανομούντες με δόλο κατά των δημοτών και του τόπου.
Άραγε αναρωτήθηκαν έστω μια φορά γνωρίζοντας πόσα χρόνια λειτουργούσε τοπικά ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM πόσα χρήματα μας κόστισε η τοπική του λειτουργία;

Ασφαλώς όχι. Οι παραταξιακοί της πόλης μας συνέστησαν παρατάξεις καπηλείας και εξαπάτησης, συλλέγοντας χρήματα για την λειτουργία τους από το σύνολο παραταξιακών και της διαπλεκομενης οικονομικής ελίτ υποστηρικτών. 

Ας κάνουν μια φορά το κόπο να ρωτήσουν και να μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Άλλωστε τοπικά υπάρχουν πολλοί μάρτυρες οι οποίοι γνωρίζουν τι δαπάνη έχει γίνει μόνο για ηλεκτρικό ρεύμα, με το κ. Σ.Μ  - ο οποίος εισέπραττε τα χρήματα για λογαριασμό της ΔΕΗ - απορημένο κάθε φορά να ρωτά επί πολλά χρόνια για ποιόν λόγο υφίσταται τεράστιος λογαριασμός ρεύματος. Συγκεκριμένα έλεγε: Μήπως έχετε εργοστάσιο; Ασφαλώς δεν διαθέταμε εργοστάσιο, κάναμε όμως όσα όφειλαν οι έμμισθοι του κοινωνικού συνόλου εκλεγμένοι - διοικούντες, οι οποίοι απεδείχθησαν εγκληματίες, και μέχρι αυτή τη στιγμή αποσιωπούν την αλήθεια και παρανομούν.

Γνωρίζετε ότι  πριν από χρόνια κατά παράβαση όσων τελούν σε ισχύ τοπικά, δεχτήκαμε επανειλημμένα καταχρηστικές - ειδικές - διώξεις και κατασχέσεις από ΝΔ&ΠΑΣΟΚ, και όταν προσφύγαμε με σύννομες αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, οι διοικούντες με δόλο παρανόμησαν εις βάρος μας προασπιζόμενοι τα συμφέροντα της διαπλοκής. Στον αντίποδα οι παρανομούντες και υποκριτές δεκαετιών στη πόλη μας, χρηματοδοτούσαν κάτω από τα τραπέζια, με χρήματα εφοπλιστών και των δημοτών, τους φερόμενους τοπικούς εκδότες - δημοσιογράφους. 


Σας θυμίζω και τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που διακινήθηκαν τη προεκλογική περίοδο από τις τοπικές παρατάξεις, χρηματοδοτώντας κάτω από τα τραπέζια τους τοπικούς εκδότες - δημοσιογράφους, επίσης πλην υμών, όπως και την απ'ευθείας είσοδο κάποιων εξ΄ αυτών στο γραφείο τύπου του δήμου.

* Αυταπόδεικτα εγκληματίες των θεσμών, κατά των δημοτών - του δήμου - της δημόσιας ωφέλειας,  κατά της διαφάνειας, της αμεσότητας, της δημοκρατίας και του πλουραλισμού. Όλα είναι στημένα, από επιτήδειους και τα συμφέροντα τους.

Πως είναι δυνατόν να διοικήσουν με ορθό τρόπο τα κόμματα που δημιούργησαν διαφθορά και διαπλοκή; Αυτά τα άτομα αν ερωτηθούν τι πράττουν δεν μπορούν να τεκμηριώσουν ούτε μια απάντηση.  Άλλωστε τι να πουν, ότι αντιμετώπιζε επί ένα χρόνο πρόβλημα εργασίας ο παραταξιακός τους και τον διόρισαν απ'ευθείας στο δήμο, όταν χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα;

Ο Δήμος έχει σαφή ρόλο και υποχρεώσεις - οι αιρετοί διοικούντες επίσης το ίδιο - και υπάρχουν τα αυταπόδεικτα - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ - απαράδεκτων για θεσμικό ρόλο. 
Ο δήμος οφείλει να γίνετε αρωγός του συνόλου των δημοτών, έτσι λογίζεται η δημόσια ωφέλεια, και σαφώς όχι όπως επιθυμεί η κάθε κομματική παράταξη που φροντίζει τα συμφέροντα ημέτερων και παραταξιακών κατά της δημόσιας ωφέλειας του συνόλου των δημοτών. 

Σήμερα, διαπιστώνεται να είμαστε συνολικά ωφελημένοι στο δήμο Γλυφάδας, η μήπως είναι αποκλειστικά οι παραταξιακοί δεξιοί του κ.Παπανικολάου; 
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ;
ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ;
ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ...  
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ, ΤΙΣ ΑΝΕΝΤΙΜΕΣ - ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ -  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ -  ΠΩΣ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ - ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ.
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ...  όχι από αυτούς... Θα τους ανατρέψουμε ΟΛΟΥΣ
Μη συμβιβάζεσαι με όσα ισχύουν και αναπαράγονται, υπάρχει το αύριο, και σ' αυτό το αύριο έχεις την πρώτη θέση και ρόλο...γιατί δεν υπάρχει δεύτερη θέση η ρόλος, ούτε δυο μέτρα και σταθμά...

Στην απατεωνίστικη ''δημοκρατία'' τους τα λαμόγια κρύβονται πίσω από τις μαριονέτες, στην πραγματική πρωταγωνιστούν όλοι - όλες - και δεν υπάρχει παρασκήνιο, ούτε μεθοδεύσεις απατεώνων... 

Εμείς γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε βλάψει ούτε τον δήμο ούτε τους συμπολίτες μας, στον αντίποδα αρκετοί εμπλεκόμενοι στα έδρανα του δήμου βλάπτουν την δημόσια ωφέλεια, τον τόπο, τους δημότες, και εγκληματούν κατά του συνόλου.

Τέλος, οι κύριοι - κυρίες που αξίωσαν την εκλογή τους έχουν τις εργασίες τους και τις αποδοχές τους; Οι διοικούντες λαμβάνουν μηνιαίως όσα τους αναλογούν;


Αν θεωρείτε ότι δεν είναι εγκληματίες, ρωτήστε για ποιους λόγους παρανομούν σε σύννομες αιτήσεις και στερoύν από ένα δημότη το αναφαίρετo δικαίωμα στην εργασία του;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές - ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ - διώξεις και κατασχέσεις για τα συμφέροντα εγκληματιών της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής. (Δεν υπάρχουν παρανομίες και παράνομοι όταν τα στοιχεία τους είναι κατατεθειμένα στις αρμόδιες υπηρεσίες, και όταν υπάρχουν αιτήσεις. Υπάρχουν αποκλειστικά  πολιτευομενοι εγκληματίες των θεσμών και του Συντάγματος, όπως και ανεύθυνοι αρμόδιοι οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρέτηση της οικονομικής ελίτ και της διαπλοκής τους)

Υπήρχε το ''χθές'' το οποίο ήταν ανάρμοστο και οι πολίτες το άλλαξαν, και τώρα διαπιστώνουν το ''σήμερα''... 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Γλυφάδα web Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">