ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι παράνομες προσλήψεις στο δήμο Γλυφάδας

Μολις 18.500 ετησίως μας κοστίζει ο φίλος του κυρίου Παπανικολάου που προσλήφθηκε στo golf ως οδηγός, ενώ η εταιρεία δεν διαθέτει οχήματα.

Συνέχιση της υφιστάμενης κακοδιοίκησης του δήμου γλυφάδας από τον κύριο Παπανικολάου.

Μετά την καταγγελία του κ. Αναστασίου Γιαννακόπουλου  αποδεικνύεται ότι ο κ Παπανικολάου προσλαμβάνει στο δήμο παράνομα τους φίλους του παραταξιακούς - κομματικούς.

Δεδομένου ότι στην μονομετοχικη αε  ο κ. Παπανικολάου προσλαμβάνει τους κομματικούς φίλους ως οδηγούς, καθίσταται σαφές ότι στο δήμο γλυφάδας έχει σχηματιστεί για άλλη μία φορά μια κακοδιοίκηση εις βάρος της δημόσιας ωφέλειας και των χρημάτων των δημοτών.

ΘΕΜΑ: Εξέταση καταγγελίας
ΣΧΕΤ: Τις από 09-03-2015, 12-03-2015 και 16-03-2015 ηλεκτρονικές καταγγελίες του κου Γιαννακόπουλου.
             
Σας διαβιβάζουμε σε φωτοαντίγραφα, τις ανωτέρω σχετικές ηλεκτρονικές καταγγελίες του κου Τάσου Γιαννακόπουλου αναφορικά με την υπ’ αρ. 63/2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Γκολφ Δήμου Γλυφάδας, και παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τον καταγγέλλοντα και την Υπηρεσία μας, για την ιδιοκτησία οχημάτων από την ΑΕ και τις διατάξεις νόμων, σύμφωνα με τις οποίες λήφθηκε η εν λόγω απόφαση.

Παρακαλούμε για την όσο το δυνατό συντομότερη εκδήλωση των δικών σας απόψεων επί των διαλαμβανομένων, για να δύναται η Υπηρεσία μας να προβεί σε τυχόν περαιτέρω ενέργειες.
Με εντολή Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Η Προϊσταμένη Τμήματος
ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΠΑΗΛΙΑΔΟΥ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι παράνομες προσλήψεις στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">