ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μηχανή παρέσυρε γυναίκα επί της οδού Α.Κωνσταντίνου

Γλύτωσε από θαύμα τον θάνατο όταν διερχόμενη μηχανή την παρέσυρε με ταχύτητα. 

Ήταν λίγο πριν τις 2:00 μ.μ. σήμερα Τρίτη 14/4/2015 επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια όταν η άτυχη γυναίκα επιχείρησε να περάσει από το φανάρι, και δεδομένου ότι ο νεαρός με την μοτοσυκλέτα ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα την παρέσυρε και βρέθηκε στο πεζοδρόμιο της οδού Σωκράτους.


Τόσο η μηχανή όσο και ο οδηγός βρέθηκαν πεσμένοι στην οδό Σωκράτους. Ο οδηγός της μηχανής υπέστη ελαφρά τραύματα, όμως η άτυχη γυναίκα πρέπει να έχει χτυπήσει σοβαρά, και λίγο έλειψε και επέλθει και το μοιραίο δεδομένου ότι το κεφάλι της μετά την σύγκρουση έφτασε στο πεζοδρόμιο, και αν ήταν λίγα εκατοστά πιο μπροστά θα είχε υποστεί και σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.



Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας στο σημείο, και λίγο αργότερα έφτασε και μηχανή από το ΕΚΑΒ γα τις πρώτες βοήθειες. Μετά από εξέταση κρίθηκε αναγκαίο να έρθει στο σημείο ασθενοφόρο για την ασφαλή μεταφορά της άτυχης γυναίκας στις πρώτες βοήθειες.

Συμπέρασμα: Ποτέ δεν περνάμε το φανάρι με κόκκινο, ακόμη και στην περίπτωση που ο δρόμος είναι άδειος. Ακόμη και πράσινος να είναι ο σηματοδότης προσέχουμε ιδιαίτερα.

Δείτε στιγμιότυπα στο βίντεο





Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μηχανή παρέσυρε γυναίκα επί της οδού Α.Κωνσταντίνου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">