ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα - Μη ξεχνάτε είσαστε της μίας φοράς

Η αλήθεια ενοχλούσε πάντα και συνεχίζει να ενοχλεί 

Σε αυτό το άρθρο θα γράψω όσα άκουσα το τελευταίο χρονικό διάστημα από αρκετούς συμπολίτες μας.

Στη Γλυφάδα οι δεξιοί συνταξιούχοι, και ως επί το πλείστον ηλικιωμένοι, έγιναν οι ρυθμιστές του δήμου, ώστε να υφίσταται η κακοδιοίκηση του παρόντος, και ο άπειρος Παπανικολάου ο οποίος περιτριγυρίζεται από αρκετούς &@#&*&$#@ (παρακάμπτω τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησαν οι συμπολίτες μας) δεν πρόκειται να φύγει από τον δήμο αξιοπρεπώς.

Στη Γλυφάδα επί πολλές τετραετίες έχουμε διοικήσεις της μιας φοράς - θητείας - και οι λόγοι είναι σαφέστατοι. Αρκετοί λίαν επιεικώς απαράδεκτοι για τους θεσμούς,  και εσείς που τους γνωρίζετε και τους ψηφίσατε στις επόμενες εκλογές θα τους καταψηφίσετε.

Εσείς όπως τους βάλατε θα τους βγάλετε.

Είναι οι γείτονες, οι κάτοικοι της συνοικίας μας, οι οποίοι δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως είτε για την συνοικία που βρίσκονται, είτε για τους κατοίκους της συνοικίας, έκαναν όμως πολλά και καταχρηστικά για δεξιούς και φίλους.

Δεν μπορεί να υπάρξει ενδεδειγμένη - δημοκρατική λειτουργία του δήμου - όταν γνωρίζετε ότι οι κάτοικοι της συνοικίας σας φρόντισαν με καταχρηστικό τρόπο τα συμφέροντα των δεξιών φίλων τους, οι οποίοι θα κοστίσουν στους δημότες Γλυφάδας περίπου 100.000 χιλ. ευρώ ο κάθε ένας εξ αυτών.

Οι συμπολίτες μας που συνομίλησα τους χαρακτηρίζουν βαρύτατα, γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται και θεωρούν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε αυτή τη φορά ορθή διοίκηση. (Άλλωστε έχουμε τα πρώτα δείγματα)

Τα λόγια είναι περιττά όταν έχεις να κάνεις με ασυνείδητους, όμως την αξία τους δεν την γνωρίζουμε, ούτε όσα αποτελούσαν το προεκλογικό τους πρόγραμμα ισχύουν.

Αλήθεια αγωνίστηκαν πολύ αυτά τα άτομα κατά του Κόκκορη;
Αυτοί που εμφανίστηκαν δυο μήνες τρεις μήνες προ των εκλογών κατάφεραν να ρίξουν τον Κόκκορη;

Εγώ από τη δική μου πλευρά έχω να πω ότι μολύνουν το δήμο όσοι διατείνονταν για το πόσο σωστοί θα είναι στους θεσμούς, λέγοντας στις πλατείες της πόλης για τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων να είναι δίκαιοι. 

Βλέπετε πόσο δίκαιος είναι ο Παπανικολάου; Γνωρίζετε, η θα υποκρίνεστε και για τα επόμενα πέντε χρόνια;

Κάποιοι 70 χρόνοι, είχαν ζητούμενο την εξουσία και την έλαβαν, όμως χωρίς όσα απαιτούνται θα επιστρέψουν εκεί που βρίσκονταν. Ανοίγει η πόρτα εξόδου.

Μη ξεχνάτε είσαστε της μίας φοράς και τέρμα. Αυτό είναι το πραγματικό δεδομένο της Γλυφάδας που δηλώνει την ακαταλληλότητα όσων εμπλέκονται στους θεσμούς. Σε άλλους δήμους υπάρχουν δήμαρχοι και διοικήσεις δεκαετιών που επιλέγονται συνέχεια από τους κατοίκους, και αυτό οφείλετε στο ότι λειτουργούν όπως αρμόζει για το σύνολο._

Υ.Γ: Το υστερόγραφο για αυτούς που γνωρίζω ότι κάθε φορά στις εκλογές πέφτουν στην παγίδα των εντυπώσεων ψηφίζοντας λάθος άτομα για τους θεσμούς, και πάντα το μετανιώνουν στη συνέχεια έχοντας τις αποδείξεις του λάθους.

Yποσημείωση: Δεν τους βάλαμε εμείς στο δήμο. Εσείς τους βάλατε, και εσείς είσαστε συμμέτοχοι όσων ισχύουν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα - Μη ξεχνάτε είσαστε της μίας φοράς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">