ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητροπολίτης Γλυφάδας:"Ερχονται πιό δύσκολες μέρες"

Ο μητροπολίτης κ. Παύλος ανέφερε σήμερα στη λειτουργία ότι "Ερχονται πιό δύσκολες μέρες" και σαφέστατα γνωρίζουμε ότι αυτό δεν θα ισχύει για όλους. Οι δύσκολες μέρες έρχονται για όσους ακολουθούν την αλήθεια, δεδομένου ότι όσοι ακολουθούν το ψέμα, την απάτη, την εξαπάτηση, κ.τ.λ, δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.

Τα δυο μέτρα και σταθμά επί παντός επιστητού έχουν κυριεύσει άπαντες και είναι εύκολο σε κάθε άνθρωπο να κρίνει τα ισχύοντα σε επίπεδο δήμου.

Άγνωστο πως δημοσιεύτηκε το συγκεκριμένο δελτίο τύπου, δεδομένου ότι οι παρανομούντες του δήμου που υποσχέθηκαν αλλαγές φρόντισαν αποκλειστικά για τους ημέτερους, τους παραταξιακούς, τους φίλους, συνεχίζοντας την ''παράδοση'' καθολικής ανευθυνότητας. Ο Μητροπολίτης λειτούργησε και συνεχίζει να λειτουργεί, ενώ όσοι έτυχαν της ανιδιοτελούς υποστηρίξεως στη πόλη μας φρόντισαν ώστε να μην υφίσταται η δική μας λειτουργία.

Καλή ...ανάσταση αποκλειστικά για τους μη έχοντες, δεδομένου ότι για  τους έχοντες και κατέχοντες δεν θα έρθουν πιο δύσκολες μέρες, διότι τους εξασφαλίσαμε εν λευκώ την διαβίωση, προνόμια, το δημόσιο χρήμα, και να παρανομούν εις βάρος μας.


 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗΣ
  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

“Να προσεύχεσθε καθημερινά, με όλη τη δύναμη της ψυχής σας, γιατί έρχονται ακόμη πιο δύσκολες μέρες”, τόνισε μεταξύ άλλων σήμερα (Μεγάλη Πέμπτη) το πρωί στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος ο οποίος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος - Αγίου Νεκταρίου Άνω Γλυφάδας, συμπαραστατούμενος από τον π. Παναγιώτη Σουλιμιώτη και τον αρχιδιάκονο π. Δημήτριο.

Παρά το κρύο και τη δυνατή βροχόπτωση, από το πρωί, δεκάδες πιστοί με τα παιδιά τους είχαν κατακλύσει την Ιερά Μονή για να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων.

Ο Μητροπολίτης κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας κάλεσε όλα τα παιδιά να βρίσκονται κοντά του στο σολέα. Τα παιδιά με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του Ποιμερνάρχη.

Εκ της Ιεράς Μονής
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητροπολίτης Γλυφάδας:"Ερχονται πιό δύσκολες μέρες" Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">