ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πανελλήνιες 2015 - Αναμενόμενα και χωρίς 'παγίδες' τα θέματα

Στα Λατινικά (θεωρητικής κατεύθυνσης), Χημεία (Θετικής κατεύθυνσης), Ηλεκτρολογία (Τεχνολογικής κατεύθυνσης Ι) καθώς και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Τεχνολογική Κατεύθυνση ΙΙ) συνεχίστηκαν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ σήμερα Τετάρτη 27 Μαίου.

Σαφή, αναμενόμενα και χωρίς παγίδες χαρακτηρίζονται σε γενικές γραμμές τα θέματα στα Λατινικά , τη Χημεία, την Ηλεκτρολογία, και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Tην Παρασκευή, σειρά έχουν η Ιστορία (Θεωρητικής κατεύνθυνσης) καθώς και η Φυσική (Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης).

Σε Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον εξετάζονται σήμερα 27 Μαΐου, στις πανελλαδικές εξετάσεις, οι υποψήφιους από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 2 Ιουνίου με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Οι αρχικές εκτιμήσεις για άνοδο βάσεων, εξαιτίας του ψαλιδιού στον αριθμό εισακτέων κατά 2.535 θέσεις στα ΑΕΙ, υποχωρούν λόγω του υψηλού πήχη δυσκολίας στα δύο μαθήματα βαρύτητας και των τριών κατευθύνσεων.Αναμένεται και μείωση αριστούχων σε σχέση με πέρσι.

*Οι παγίδες είναι πάντα σε επίπεδο πολιτεύματος και κοινωνίας. Στις εξετάσεις μπορεί να συμμετάσχουν όλοι και με σαφές αποτέλεσμα σύμφωνα των γνώσεων του κάθε εκπαιδευόμενου/ης.   
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πανελλήνιες 2015 - Αναμενόμενα και χωρίς 'παγίδες' τα θέματα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">