ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος?

Σε μια νεοελληνική κοινωνία που διέλυσαν ο νεοφιλελευθερισμός, οι μασόνοι, οι αργόμισθοι, και η διαπλοκή της ολιγαρχίας, επικρατεί η άποψη ότι όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

Σε μια χώρα που η αυθαιρεσία, και οι παρανομίες κάθε λογής κρατούν τα σκήπτρα πολλά χρόνια, που επιτήδειοι συνεχίζουν να λαμβάνουν το δημόσιο χρήμα, και αυτοί που πραγματικά έχουν ανάγκη έχουν πεταχτεί στα αζήτητα χωρίς καμιά βοήθεια, σαφέστατα για κάποιους αριστερούς όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Είναι σαν να λες δηλαδή ότι το ζητούμενο ήταν να ανοίξει η ΕΡΤ, και να υπάρξει η κάλυψη της προεκλογικής υπόσχεσης του κ.Τσίπρα, χωρίς να εξετάσουμε σε ποιο καθεστώς.  

Δηλαδή να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός πετούν στη κυριολεξία την πραγματική δημοκρατία στο κανναβάτσο, και λόγω της επαναλειτουργίας της κρίνουμε το αποτέλεσμα. 

Σαφέστατα έπειτα της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ θα υπάρχει ένα απτό αποτέλεσμα, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρχει το ελάχιστο κάλυψης των προεκλογικών δεσμεύσεων έναντι του λαού, ούτε πρόκειται να προκύψει πραγματική δημοκρατία και ελευθεροτυπία.

Ρίξτε μια ματιά στα υπόλοιπα δημοσιεύματα και εκ του ''αποτελέσματος'' επιθυμώ την κρίση σας. Την κρίση σας που επί πέντε χρόνια δεν είδα ούτε μια φορά.
Το μοναδικό που γνωρίζω είναι ότι εξυπηρετείτε συστημικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα λιβανίζοντας αντί της κριτικής που οφείλετε. 

Δεν μας είπατε ούτε μια φορά ότι η ζημία που έχει προέλθει στην Ελληνική κοινωνία και την δημοκρατία από την διαπλοκή των media 26 ετών είναι αντιστρέψιμη. 

Κρίνουμε εκ του αποτελέσματος; Η δικαίωση της αριστεράς με την στήριξη του λαού είναι δεδομένη, όπως και η σημερινή κυβέρνηση, στον αντίποδα η δημοκρατία, η δικαιοσύνη, και η αλληλεγγύη δεν είναι δεδομένα.

ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις
(Αφού λειτουργείτε με αυτό τον τρόπο, υπάρχει ένα αποτέλεσμα και σε αυτή την περίπτωση) 

*Προσωπικά δεν κρίνω αποκλειστικά το κάθε αποτέλεσμα, κρίνω όλες τις παραμέτρους κάθε ζητήματος, και όπως γνωρίζετε υπήρξαν σαφείς προτάσεις προς τους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις.

* Εσείς που κρίνετε εκ του αποτελέσματος, δεν βλέπετε το αποτέλεσμα; 

* Ενώ εσείς θέλετε να κρίνετε επί παντός επιστητού, το δικό μου ζητούμενο ήταν και παραμένει η ισχύς της πραγματικής δημοκρατίας στην κοιτίδα της. Εκεί που υπάρχει νοσηρότητα. Στους δήμους, και την τοπική αυτοδιοίκηση. 

*Δεν γνωρίζω τις κυβερνητικές ενέργειες ώστε να υπάρξει πραγματική αναγέννηση της δημοκρατίας. Οι επιλεγμένοι σας σε μια νοσηρή πραγματικότητα δρομολόγησαν να κλείνει κάθε ελεύθερη φωνή, και οι κομματικοί - παραταξιακοί κύκλοι με την στήριξη έμμισθων κολάκων να κάνουν προσωπικό τους τσιφλίκι τους δήμους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">