ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σύγκρουση με τους δανειστές

Η προπαγάνδα που γίνετε στο εσωτερικό της χώρας από μερίδα της αριστεράς  είναι του τύπου σύγκρουση με τους δανειστές, και σε καμία περίπτωση σύγκρουση με την κυβέρνηση υπηρέτησης του κεφαλαίου.

Μια κυβέρνηση που αποτελείτε από συγκεκριμένα πρόσωπα, η οποία αθέτησε όσα υποσχέθηκε, και ενώ είναι αποτελούμενη από συγκεκριμένα πρόσωπα πρέπει να τυγχάνει της αποδοχής ενός συνόλου, και κάτι ανάλογο όσων αφορά και την κοινωνία.

Σε πρώτη προτεραιότητα γι'άλλη μια φορά οι συντεχνίες συνδικαλιστών από τους ριζοσπάστες της αριστεράς, και με την σύμπραξη πολλών αργόμισθων του δημοσίου, οι οποίοι παρέχουν απλόχερα υποστήριξη για κάθε λογής νεοέλληνα που διορίστηκε στο δημόσιο, ενώ υπολείπονται έστω και μιας ενέργειας για τους υπολοίπους που αποτελούν το κοινωνικό σύνολο.

Τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας είναι συμφέροντα του κάθε ενός πολίτη που αποτελεί το κοινωνικό σύνολο, όμως, όταν σταθούμε στον ένα (1) πρωθυπουργό, στον ένα (1) αρμόδιο υπουργό, και στον ένα (1) πολίτη, υπάρχει καθολική αντίφαση και απόλυτο έλλειμμα όσων πρέπει να ισχύσουν.

Η μία (1) θέση πρωθυπουργού είναι σαφής και δεδομένη, το ανάλογο και για κάθε μια (1) θέση αρμοδίου υπουργού, όπως και του κάθε ενός (1) που αποτελεί τον κορμό εξουσιών, ενώ στον αντίποδα για την μια (1) περίπτωση του κάθε πολίτη, και για το ένα (1) ζήτημα κάθε πολίτη δεν πρόκειται ποτέ να πράξουν το ελάχιστο δεδομένου ότι θα προτάσσουν τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας. 

Σαφέστατα, ενώ λοιπόν οι νεοέλληνες αποδέχονται ένα σύστημα πρωθυπουργοκεντρικό, του ενός (1), όπως και σε οτιδήποτε υφίσταται σε επίπεδο εξουσιών, στον αντίποδα χτίζουν τείχη όταν πρόκειται για ζητήματα μεμονωμένων πολιτών και ζητημάτων που χρονίζουν επί δεκαετίες.

Έμαθαν να εξαπατούν το κοινωνικό σύνολο με χρήση οργανώσεων, ομάδων, συνδικαλισμού, κομμάτων, για την ωφέλεια οργανωμένων συμφερόντων και μεμονωμένα του κάθε (1) εξ αυτών, ενώ στο δια ταύτα η δικαιοσύνη και η δημοκρατία απουσιάζουν με την συμβολή όλων αυτών των εμπλεκόμενων.

Ως διάνοιες και ριζοσπάστες αριστεροί παρακαλείστε να τοποθετηθείτε πως αποδεικνύεται στη πράξη ότι αναιρείτε και τον ριζοσπαστισμό και την αριστερά;

Πως γίνετε να υπάρχουν δυο μέτρα και σταθμά επί του ιδίου ζητήματος;
Έπειτα από δυο χρόνια μαύρο στην ΕΡΤ ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση επιθυμεί να παρέχει λύση επαναλειτουργίας. Σε εμάς που δεχτήκαμε διώξεις και κατασχέσεις και παραμένουμε κλειστοί 11 χρόνια παρασχεθεί το ανάλογο;

Όσοι ασπάζονται όσα αποτελούν τις πολιτικές ιδεολογίες του παρελθόντος, χωρίς δυνατότητα αποδείξεως καινοτόμου ριζοσπαστισμού και τομών αναδιαμόρφωσης δεν είναι αξιόλογοι πολιτικοί.

Η σύγκρουση δεν πρέπει να γίνει αποκλειστικά με τους δανειστές, πρέπει να λάβει οικουμενικό και εθνικό χαρακτήρα και να χτυπήσει ένα στάσιμο συντηρητικό αναχρονιστικό κατεστημένο σύστημα, το οποίο αναπαράγεται. 

Όσων αφορά την κυβέρνηση υφίσταται έλλειμμα αποδείξεων ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. 

Δεν είμαστε εχθροί της κυβέρνησης, ούτε της κοινωνικής πλειοψηφίας, όμως γνωρίζουμε επαρκώς τις παθογένειες, όπως και ότι ακόμη και επί 800 χρόνια να φροντίζουμε τα συμφέροντα των υπολοίπων που δεν στερήθηκαν τίποτα επί δεκαετίες, ποτέ δεν θα πράξουν το ελάχιστο για εμάς. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις και κατασχέσεις.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σύγκρουση με τους δανειστές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">