ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θα παραχωρηθούν 12 στρέμματα του Ελληνικού στους δήμους

Για την υλοποίηση του τοπικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων των τεσσάρων όμορων δήμων προορίζονται 12 στρέμματα της έκτασης του πρώην αεροδρομίου σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών.

Τμήμα της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό πρόκειται να παραχωρηθεί στους όμορους δήμους για την υλοποίηση τοπικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων. 

Πράγματι υπάρχει αναγκαιότητα να παραχωρηθεί χώρος περίπου δώδεκα στρεμμάτων εντός της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, προκειμένου να υλοποιηθεί το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων των τεσσάρων όμορων Δήμων δήλωσε η κ.Βαλαβάνη. 

Η κ. Βαλαβάνη ξεκαθάρισε πως «θα προχωρήσουμε άμεσα σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία και την εταιρία Ελληνικό ΑΕ για την δρομολόγηση και υλοποίηση της συγκεκριμένης παραχώρησης».

Θυμίζουμε ότι ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάθετος στην ιδιωτικοποίηση - ξεπούλημα του Ελληνικού, ενώ σήμερα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οδεύει προς παραχώρηση στην εταιρεία Lamda Development, του ομίλου Λάτση, με βάση το διαγωνισμό του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ). 

Επιπροσθέτως, το ανάλογο πρέπει να ισχύσει και για διαδημοτικό κοιμητήριο όλων των όμορων δήμων κ. Βαλαβάνη, και υποχρεούστε στην τήρηση των ψηφισμένων νόμων, και στην κατάργηση ΣΧΕΔΙΩΝ ΝΟΜΟΥ που έφτιαξαν στο προοίμιο των εθνικών εκλογών ΝΔ&ΠΑΣΟΚ. 

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε αναδρομή στον παρελθόντα χρόνο και να θυμίσουμε ότι όλα τα κόμματα είχαν δεχτεί το νεκροταφείο να γίνει στο Ελληνικό.

Επίσης, χρειάζεται να θυμίσουμε ότι υπήρχαν δημόσιες προτάσεις μου πριν από 20 χρόνια κατηγορηματικά κατά παρεμβάσεων στον Υμηττό της Τερψιθέας που προσπαθούν σήμερα οι δεξιοί να φυτέψουν ένα παράνομο νεκροταφείο;

Το σχέδιο νόμου έγινε νύχτα, κατά της λαϊκής εντολής, και της απαίτησης των κατοίκων της περιοχής μας να μην γίνει καμία παρέμβαση στον Υμηττό της Τερψιθέας.

Τώρα, αν υπάρχει μια μερίδα  δεξιών, οι οποίοι για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα θέλουν την Τερψιθέα - Νεκροταφείο - και την υπόλοιπη πόλη να αναπτύσσεται με τα χρήματα όλων των δημοτών, και διακαώς προσπαθούν να πείσουν τους συμπολίτες μας για την ορθότητα των δυο μέτρων και σταθμών, είναι απορίας άξιο, και αναλύσεως ειδικών ποιοι/ποιες πείθονται και για ποιους λόγους. 

Ελάχιστοι κάτοικοι που έχουν λόγους προσωπικής ωφέλειας - π.χ. Καταπατητές ταβερνιάρηδες και καφετζήδες, δέχονται όχι μόνο νεκροταφείο, δέχονται και πλήρη καταπάτηση - οικοπεδοποίηση ολόκληρου του Υμηττού.

Τέλος, έχετε να πείτε κάτι για τα δυο μέτρα και σταθμά που ισχύουν μέχρι αυτή τη στιγμή με την κυβέρνηση σας, η θα παίζεται ένα ρόλο μέχρι τις εκλογές και την ανατροπή σας; Εννοώ τους καταπατητές του Υμηττού με δεδομένη καταπάτηση οι οποίοι βρίσκονται στο απυρόβλητο, αντισυνταγματικά ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ και διαπλεκόμενοι με σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής επίσης στο απυρόβλητο, ενώ ο πρωτεργάτης του χώρου εκτός λειτουργίας έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ,  και με το ΣΥΡΙΖΑ που θα έφερνε τη δημοκρατία να κωφεύει.

Θα απαντήσετε ποια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εννοούσατε στα σλόγκαν και τα συνθήματα; Ποια ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Ποια ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ; 

Ξεχάσατε ότι βασική προϋπόθεση ώστε να σας κάνουμε κυβέρνηση ήταν να βγούμε στο δρόμο που δεν βγήκαμε επί προσωπικού;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θα παραχωρηθούν 12 στρέμματα του Ελληνικού στους δήμους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">