ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συντήρηση των σχολείων στη Γλυφάδα ύψους 700.000 χιλ. ευρώ

Αν παρακολουθήσει και ο πλέον αδαής, επί πολλές θητείες κομματικών παρατάξεων, τι αποφασίζετε - ψηφίζεται - και σε ποιο καθεστώς, θα αντιληφθεί ποια είναι η διαχείριση των κομμάτων - ειδικά στο δήμο Γλυφάδας.

Πιστώνονται εκατομμύρια ΕΥΡΩ για οτιδήποτε αφορά τις ανάγκες του δήμου, και στις περισσότερες των περιπτώσεων αναφέρετε για ποιον λόγο γίνεται η πίστωση.

Σαφέστατα όχι πάντα, και όχι αναλυτικά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε: Στις περιπτώσεις που υπάρχουν οι λεγόμενες σχολικές επιτροπές, οι οποίες αποφασίζουν μια σειρά εργασιών η ανακαινίσεων σε σχολεία, γυμνάσια, λύκεια, και αιτούνται στο δήμο τη πίστωση κονδυλίων για συγκεκριμένους σκοπούς, ο δήμος ποτέ δεν αναφέρει αναλυτικά τους λόγους πίστωσης, ούτε τις εργασίες που θα γίνουν στα σχολικά κτήρια.

Θέλουμε αναλυτικά από το δήμο Γλυφάδας, (θα κατατεθεί και αίτηση) , ποιες είναι οι εργασίες συντήρησης, τι αφορούν, και τι αποφασίστηκε στην οικονομική επιτροπή στις 24/06/2015.

Την ημέρα και ώρα της Οικονομικής Επιτροπής, στις 24/06/2015, είχαμε ανειλημμένες υποχρεώσεις και δεν μπορέσαμε να παραστούμε.

Ο κ.Παπανικολάου, ο οποίος προεκλογικά υποσχέθηκε στους δημότες για ψήφους και την εκλογή της παρατάξεως του, ότι οι Γλυφαδιώτες θα γνωρίζουν που πάει μέχρι και το τελευταίο ευρώ, οφείλει άμεσα δια των έμμισθων με τα χρήματα του συνόλου να μας παρέχει πλήρη - κατατοπιστική ενημέρωση και τα πλήρη στοιχεία των εργασιών.

Αφορά την Κατάρτιση των όρων δημοπράτησης του έργου «Συντήρηση Σχολείων» συνολικής κατά τον πρ/σμό της (57/2015) μελέτης δαπάνης 700.000,00 € (συμ/νου ΦΠΑ)

Θεωρώ ότι σε τοπικό επίπεδο δεν πρέπει να παίζουμε το θέατρο της Δευτέρας, ερήμην του συνόλου των συμπολιτών μας. 

Από τη στιγμή που ο δήμος - διοίκηση - επέλεξε τη στρατηγική διφορούμενης πολιτικής, και αθέτησε τις προεκλογικές εξαγγελίες, και επ' ουδενί αποτελεί διοίκηση όλων των δημοτών, ούτε φροντίζει για την κατατοπιστική ενημέρωση όλων των δημοτών, (ο νοών νοείτο) σε όσα αξιώνουμε πλήρη ενημέρωση οφείλει να μας την παρέχει άμεσα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συντήρηση των σχολείων στη Γλυφάδα ύψους 700.000 χιλ. ευρώ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">