ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σημεία και τέρατα στο Γκολφ Γλυφάδας

Ο δήμαρχος Παπανικολάου αποχώρησε από τη θέση του Προέδρου της επιχείρησης του Γκολφ και του Διοικητικού Συμβουλίου της δημοτικής εταιρίας, και θα ήταν ευχής έργο αν αποχωρούσε και από την θέση του δημάρχου.

Είναι γνωστό στους συμπολίτες μας ότι ο δήμος Γλυφάδας κακοδιοικείται επί αρκετές θητείες κομματικών παρατάξεων, και έχει περιπέσει στο επίπεδο οργανωμένων συντεχνιών οι οποίες βρίσκονται σε όλες τις τοπικές δημοτικές δομές.

Ο κ.Παπανικολάου αδυνατώντας να ελέγξει όσα έχουν διαμορφωθεί σε επίπεδο δήμου, αποχωρεί από το Γκολφ και στη θέση του τοποθετεί τον κ.Κουρουπάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, και με δημοσιεύματα που ήδη γνωρίζετε, σε επίπεδο δήμου ισχύουν σημεία και τέρατα, όσων αφορά ρουσφετολογικού τύπου διορισμούς παραταξιακών και μελών των οικογενειών τους.

Φημολογείται ότι συγγενικά πρόσωπα του νέου προέδρου του Γκολφ βρίσκονται ήδη σε έμμισθες θέσεις στο Γκολφ Γλυφάδας, και αν πράγματι αποδειχθεί, σύντομα θα έχουμε ολόκληρη λίστα παραταξιακών, μελών των οικογενειών τους, όπως και υποστηρικτών τους που έχουν τρυπώσει σε έμμισθες θέσεις.

Ο κ.Παπανικολάου δεδομένου ότι αδυνατεί να ελέγξει την ορθή λειτουργία τόσο του δήμου, όσο και των θεσμών, έχει μια επιλογή η οποία θεωρείται η πλέον ενδεδειγμένη. Να εγκαταλείψει άμεσα τη θέση του δημάρχου, δεδομένου ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για σωρεία παραβάσεων.

Θυμίζουμε ότι ήδη υπάρχει σειρά διορισμών ''κολλητών'' παραταξιακών, και κομματικών φίλων στο δήμο, και συγκεκριμένα και στο Γκολφ όπου διορίστηκε παραταξιακός του δημάρχου ως οδηγός ενώ η εταιρία δεν διαθέτει αυτοκίνητα.

Επίσης, θυμίζουμε ότι η αποκεντρωμένη διοίκηση ζήτησε επανειλημμένα από τον δήμαρχο να απαντήσει σε σειρά καταγγελιών που αφορούν την υπόθεση του παραταξιακού ''οδηγού'' ο οποίος λαμβάνει περίπου 100.000 χιλ. ευρώ ετησίως από τα κορόιδα ψηφοφόρους και κατοίκους Γλυφάδας.

Τέλος καταγγέλλω και προσωπικά όσα κάκιστα ισχύουν σε επίπεδο δήμου, αξιώνοντας παρέμβαση εισαγγελέως, δεδομένου ότι η αποκεντρωμένη διοίκηση δεν έχει ενεργήσει όπως απαιτείται σε αυτές των περιπτώσεων.

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να αναφερθεί ποιες ήταν και παραμένουν οι τακτικές των κομμάτων όταν βρεθούν σε θεσμικό ρόλο, και τα κοινά, ούτε ότι καταργείται απόλυτα το Σύνταγμα και οι νόμοι, δεδομένου ότι κάποιοι γίνονται πιο ίσοι λόγω ταυτόσημων πολιτικών ιδεολογιών και προσωπικών σχέσεων.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σημεία και τέρατα στο Γκολφ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">