ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παρουσία του υφυπουργού Τέρενς Κουίκ εγκαίνια νέου σχολείου στην Κόρινθο

«Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΗΡΕΜΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

«Βλέπω τα παιδιά του Νηπιαγωγείου να κρατούν καραβάκια που έφτιαξαν, για να γιορτάσουν τα εγκαίνια του σχολείου τους.

Για αυτά τα παιδιά και για όλα τα παιδιά, αυτή η κυβέρνηση συναισθάνεται απόλυτα, ότι αξίζει να μεγαλώσουν σε μια Ελλάδα, που δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σήμερα των μνημονίων.

Ο μεγάλος φίλος τους ο Αλέξης, ο Πρωθυπουργός που έχει πάρει επάνω του τις τύχες αυτού του τόπου, δεν θα επιτρέψει με τίποτα αυτά τα καραβάκια των παιδιών να τσακιστούν σε βράχους, όπως τρομολαγνούν ή εύχονται πολλοί.
Παρ´ όλα τα μποφόρ, που σκόπιμα κάποιοι δυναμώνουν στον ωκεανό των διαπραγματεύσεων, ο μεγάλος φίλος τους ο Αλέξης έχει βάλει πλώρη και θα τα καταφέρει να τα βγάλει σε ήρεμες θάλασσες. Η Ελλάδα, για μικρούς και μεγάλους, θα ξαναβρεί τον βηματισμό και το ανάστημα που της αξίζει».

Αυτό είπε ο Υφυπουργός Επικρατείας στον Πρωθυπουργό για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ, μιλώντας σήμερα (12.06.15) στα εγκαίνια του νέου σχολικού συγκροτήματος στον Άγιο Γεώργιο Κορίνθου, που θα φιλοξενήσει το 14ο Δημοτικό Σχολείο και το 12ο Νηπιαγωγείο.

Το συγκεκριμένο σχολικό κτίριο χτίστηκε, χωρίς την ανάμειξη του κεντρικού κράτους, με χρήματα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας και με σχέδια, μελέτες και επιστασία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορίνθου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παρουσία του υφυπουργού Τέρενς Κουίκ εγκαίνια νέου σχολείου στην Κόρινθο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">