ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύριε Πρωθυπουργέ δεν μας πείθετε όσων αφορά την ΕΡΤ



«Δεν θέλουμε κρατική ΕΡΤ, θέλουμε δημόσια ΕΡΤ, η πλουραλιστική ενημέρωση είναι δημόσιο αγαθό» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλ. Τσίπρας ο οποίος βρέθηκε στο Ραδιομέγαρο για να συμμετάσχει στη γιορτή για την επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. 

«Σήμερα πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Να ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Θέλουμε μια δημόσια ΕΡΤ και όχι κρατική». 

Ο πρωθυπουργός μίλησε για μια λογική έξω από τον κρατισμό, ενώ συνολικά οι πολίτες στη χώρα μας γνωρίζουν επί δεκαετίες τις χιλιάδες διώξεις και κατασχέσεις κατά του κυρίαρχου Ελληνικού λαού - πολιτών, οι οποίοι πραγματικά ήταν έξω από κάθε λογική κρατισμού.

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός οι δίκαιοι αγώνες δικαιώνονται, άρα θεωρείτε ορθή πολιτική το άνοιγμα 7 κρατικών ραδιοφωνικών σταθμών, και τριών τηλεοράσεων, από την Αγία Παρασκευή, (βόρεια προάστια Αττικής) ενώ στα νότια προάστια Αττικής δεν υπάρχει τίποτα.

Η ΕΡΤ ανήκει στον Ελληνικό λαό, ενώ αυταπόδεικτα στους Έλληνες πολίτες, και ειδικά σε όσους πρωτοστάτησαν σε αυτό το χώρο... δεν ανήκει τίποτα, δεδομένου ότι οι κοινοβουλευτικοί φρόντισαν επί 26 χρόνια έξι οικογένειες και οι όμιλοι τους να κατέχουν το σύνολο των δημόσιων αγαθών. 



Κύριε Πρωθυπουργέ δεν μας πείθετε όσων αφορά την ΕΡΤ, δεδομένου ότι και εμείς αξιώσαμε το δίκαιο. Επίσης η ΕΡΤ κρατική ήταν και παραμένει, με χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους διορισμένους από κόμματα, και παράλληλα με αποθήκες στις οποίες οι διορισμένοι των κομμάτων έχουν ως βασική αρμοδιότητα την φύλαξη των προϊόντων κλεπταποδοχής.

Προφανώς αρκετοί εξ υμών ποτέ δεν υπήρξαμε τίμιοι, και οι τίμιοι αυτής της ιστορίας είναι οι οικογένειες της διαπλοκής με τους ομίλους, τα πολιτικά κόμματα με ΜΜΕ, και οι κρατικές ραδιοτηλεοράσεις.

Κάποια στιγμή να κάνατε μια καταμέτρηση των ετών ανιδιοτέλειας από την πλευρά μας, και στον αντίποδα να αντιπαραθέσετε τους έμμισθους της ΕΡΤ, τις οικογένειες της διαπλοκής, τα έτη, και παράλληλα το στοιχείο τιμιότητας και δικαίου.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις και Κατασχέσεις (11 χρόνια)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύριε Πρωθυπουργέ δεν μας πείθετε όσων αφορά την ΕΡΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">