ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημοσιογράφος σε Παπανδρέου: Εσύ πείνασες;




Ένταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στη Κοζάνη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου.

Δημοσιογράφος απευθυνόμενος στον κ.Παπανδρέου δέχτηκε λεκτική επίθεση από υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού όταν τον ρώτησε εάν έχει πεινάσει, η εάν έχει πάει σε νοσοκομείο και να μην βρίσκει γιατρό.

Ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε ότι "Εχω πάει εξορία. Έχω δει τον πατέρα μου και τον παππού μου στη φυλακή. Οι περικοπές που κάναμε, έγιναν σε όλους. Και στους πολίτικους και στους υπουργούς και στους πρωθυπουργούς.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε αν στο σπίτι του ( την περίοδο των περικοπών) είχε θέρμανση, ο Γ. Παπανδρέου, είπε: ''Nα απευθυνθείτε στη ΝΔ και στο πελατειακό σύστημα και όχι σ’ αυτόν που ''πάλεψε'' για να τα αλλάξει αυτά.

Eγώ έσωσα τη χώρα από τη χρεοκοπία. Σώσαμε τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων τόνισε ο κ.Παπανδρέου, του οποίου η κυβέρνηση δεν άλλαξε το ελάχιστο όσων αφορά τους ολιγάρχες των Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ. 

Τέλος ο τέως πρωθυπουργός επικαλέστηκε ότι πρέπει να στηρίξουμε ένα κοινωνικό σύστημα που προστατεύει τους αδύναμους. Μάλλον εννοεί τους οικονομικά αδύναμους.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, είμαι ένας εξ αυτών που γνωρίζει τόσο από τις ελληνικές κυβερνήσεις, όσο και από τις κατά τόπους διοικήσεις - οι οποίες επικαλέστηκαν προεκλογικά όσα αναφέρει ο κ. Παπανδρέου - πως ακριβώς λειτουργεί το *σύστημα που επικαλείται.

Το *ΣΥΣΤΗΜΑ παρέχει τα πάντα όλα (ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ) σε λίγες οικογένειες, και διώκει μέχρις εσχάτων τους υπολοίπους. 

Επιπροσθέτως, το κοινωνικό σύστημα φροντίζει με ανέντιμες μεθόδους να εκλέγει τους έχοντες και κατέχοντες, και να αφήνει εκτός όσους ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ πρέπει να βρίσκονται στους θεσμούς. 
(βλέπε ''ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ'', και τις ενέργειες ΠΑΣΟΚ όσων αφορά το στέλεχος εκατομμυριούχο Κόκκορη στη Γλυφάδα, όπως και τις μεθοδεύσεις όσων ήρθαν έπειτα από 25 χρόνια όσων είχα διακηρύξει δημόσια σε τοπικό επίπεδο να ανατρέψουν με εκτός τον υποφαινόμενο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημοσιογράφος σε Παπανδρέου: Εσύ πείνασες; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">