ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πικρία και αγανάκτηση προκαλούν τα δρώμενα των διοικούντων Γλυφάδας

Πραγματικά κάθε φόρα μένουμε έκπληκτοι από όσα διαδραματίζονται σε τοπικό επίπεδο, αν και γνωρίζουμε επί δεκαετίες σε ποια κατάσταση έχει περιέλθει ο τοπικός πολιτικός ''πολιτισμός'' καθώς και η τοπική ''δημοκρατία''.

Δεν ανάλωσα τυχαία δεκαετίες και χιλιάδες ώρες αναφερόμενος στην ψευδεπίγραφη δημοκρατία και θεσμούς οδηγούμενος στο τέλος να καταλήξω ότι πρέπει να υπάρξει μια λαϊκή εξέγερση ώστε να υπάρξει κάθαρση.

Διαβάζοντας στη συνέχεια όσα αναφέρει ο κ. Α. Γιαννακόπουλος, τα οποία διαδραματίστηκαν στο δήμο Γλυφάδας, γι' άλλη μια φορά μπορείτε να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα για την καθαρή εικόνα που διέπει σήμερα το δήμο, τονίζοντας ότι σίγουρα θα τρίζουν τα κόκαλα του Κλεισθένη.

Δήλωση του κ. Αναστάσιου Γιαννακόπουλου. ( 4/06/2015)

Ως προς την χθεσινή ψηφοφορία για τον συμπαραστάτη του δημότη και του επιχειρηματία, τα σχέδια του δημάρχου Γ. Παπανικολάου τα χάλασαν συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξή του, όπως: Αγγ., Ακ, Βάνα Μπάρμπα κ.λπ., οι οποίοι στήριξαν τον νεαρό δικηγόρο, κ. Παππά. (Μπράβο τους !!!)

Και σε άλλα θέματα που βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον ευελπιστώ να βρεθούν δημοτικοί σύμβουλοι να ορθώσουν το ανάστημά τους, να σεβαστούν τον όρκο που έδωσαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων και να καταψηφίζουν επιζήμιες προτάσεις του δημάρχου Γ. Παπανικολάου, σε βάρος του Δημοτικού Χρήματος.

Ως προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Παπαναγάκο, θα επανέλθω, επειδή ο άνθρωπος αυτός, στις 03-06-2015 απέδειξε, ότι μερικοί ''δικτάτορες'' ωχριούν μπροστά του, με αποτέλεσμα, οι δημόσιες δηλώσεις του κ. Γιάχου και εμού, περί ωμής παραβίασης του νόμου (ως προς την διαδικασία της φηφοφορίας) και προσφυγής μας κατά της απόφασης στον Ελεγκτή Νομιμότητας, αλλά και καταγγελιών μας στις διωκτικές αρχές για πολύ καλά μεθοδευμένη και προσχεδιασμένη προσβολή της προσωπικότητάς μας (σε απόπειρα), αντίστοιχα, μετά από προσωπική παρέμβαση (ΤΑΧΑ) του δημάρχου (αφού κατάλαβε ότι το περίτεχνο παράνομο σχέδιό τους εναντίον μας απέτυχε), υπαναχώρησε ο κ. Παναγάκος και έτσι απετράπη η βάναυση προσβολή της τιμής μας και της υπολήψεως μας, αφού προηγουμένως επέμενε να βάλει σε ψηφοφορία και τα ονοματεπώνυμά μας, αν και προηγουμένως είχαμε δηλώσει ότι παραιτούμαστε της υποψηφιότητά μας για την εκλογή του συμπαραστάτη του δημότη και του επιχειρηματία.

Η προσβολή θα συνίστατο στο γεγονός, (επειδή το προηγούμενο βράδυ η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ είχε πάρει απόφαση να εκλέξουν τον κ. Ανδρέου για την εκλογή του συμπαραστάτη…), ότι εγώ και ο κ. Γιάχος δεν θα ψηφιζόμασταν από κανένα δημοτικό σύμβουλο και έτσι μετά από αυτήν τους την δόλια μεθόδευση, αντιλαμβάνεται κάθε κοινός νους ποια θα ήταν μελλοντικά η θέση μας στα κοινά δρώμενα του Δήμου Γλυφάδας.

Κε Παναγάκο, χθες την γλυτώσατε, μέχρι όμως να τελειώσει η θητεία σας ως προέδρου στο Δ.Σ., αν συνεχίζετε να πουλάτε ''μαγκιά'' είναι βέβαιο ότι θα ''επισκεφθείτε'' το Οικείο Αστυνομικό Τμήμα, όπως δύο φορές με αστυνομική συνοδεία βιαίως το επισκέφτηκε η προκάτοχό σας, Αννα- Φωτεινή Σάκκου.

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Έπειτα από 30 χρόνια ενασχόλησης με βασικό αντικείμενο τόσο τη πολιτική, όσο και και τα αυτοδιοικητικά, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο καρκίνωμα από τα κόμματα - παρατάξεις - πολιτευομενους νεοέλληνες/ιες. Πρόκειται κυριολεκτικά για ζούγκλα.

Όσων αφορά συγκεκριμένα τη Γλυφάδα, σαφώς η κατάσταση  έχει εκτραπεί περισσότερο έναντι άλλων τοπικών κοινωνιών, και το μοναδικό αυταπόδεικτο των 'δημοκρατών' είναι να τους παρέχεις μια ευκαιρία συμμετοχής ώστε να διευρύνεται από αυτούς με δόλιο τρόπο η έκπτωση τόσο του πολιτισμού, της κοινωνικής συνοχής, όπως και του πολιτεύματος. Στον πόνο και στο θάνατο είναι όλοι ίσοι, στην ψευτοδημοκρατία του καρκινώματος δώσ' τους μια ευκαιρία ώστε να διαπιστώσεις άμεσα τι σημαίνει Φασισμός.

Το σχέδιο, το οποίο έχει παγιωθεί, είναι η καταρράκωση της αξιοπρέπειας των υπολοίπων πολιτών, με δόλιους τρόπους, ώστε πλασματικά να φαίνεται ότι αποτελούν προεξέχοντες προσωπικότητες που είναι αναγκαίες για τα κοινά και τη πολιτική. Ουσιαστικά οι δόλιες ενέργειες από τη πλευρά τους αποκαλούνται Φασισμός. Σε μια πόλη οι εκλεγμένοι οφείλουν να δημιουργήσουν σχέση εμπιστοσύνης δημοτών αιρετών, και διαβλέπω ότι δεν πρόκειται να ισχύσει ποτέ στη δική μας πόλη.

Τέλος, σημειώνω ότι προσωπικά δεν έχω παρευρεθεί στο δήμο από την ημέρα της πρώτης ψηφοφορίας για τον ''συμπαραστάτη'', που απεδείχθη ότι δεν υπάρχει ίχνος πραγματικής τοπικής δημοκρατίας. Θυμίζω ότι κάθε παράταξη ήθελε ένα άτομο της δικής της πλευράς, και στον αντίποδα υπήρχαν οι αριστερές παρατάξεις ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ απέχοντες της ψηφοφορίας για τον συμπαραστάτη, εκδηλώνοντας τη διαφωνία τους με τον Καλλικράτη, ενώ συμμετείχαν στις εκλογές για τα κοινά του δήμου με τον καλλικράτη, και λειτουργούν αντιπολιτευτικά με ισχύ του καλλικράτη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πικρία και αγανάκτηση προκαλούν τα δρώμενα των διοικούντων Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">