ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση έχει ήδη ξεχάσει την κατάργηση των μνημονίων

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε δηλώσεις του στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα είπε ότι «η κυβέρνηση έχει ήδη ξεχάσει την κατάργηση των μνημονίων και των 400 εφαρμοστικών νόμων. Η κυβέρνηση έχει επίσης ξεχάσει ακόμα και τα ψίχουλα του προγράμματος της Θεσσαλονίκης. Ετοιμάζεται για μια νέα συμφωνία προπαρασκευαστική ενός νέου μνημονίου με πολλά νέα αντιλαϊκά μέτρα».
«Η λύση είναι ο εργατικός λαϊκός αγώνας να οργανωθεί εδώ και τώρα, να αναπτυχθεί μια μεγάλη κοινωνική νέα λαϊκή συμμαχία ενάντια σε όλα αυτά τα μέτρα, να ενισχυθεί το ΚΚΕ» πρόσθεσε.
Ο Τσίπρας θα γίνει ένα καλός πρωθυπουργός
«Παλεύουμε αυτή την στιγμή για να αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, τα επιδόματα, για να κατοχυρωθούν οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, να επανέλθει ο κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ, βεβαίως να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι, να υπάρχει πραγματική ανάκτηση των απωλειών του λαού μας και να ενισχυθούν ουσιαστικά πλέον οι άνεργοι» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.
Ερωτηθείς αν εκτιμά ότι ο κ. Τσίπρας «θα φέρει μια συμφωνία και θα γίνει ένας καλός πρωθυπουργός» είπε ότι «ήδη προετοιμάζεται η συμφωνία με όλες τις αντιφάσεις και τις αντιθέσεις που υπάρχουν στην Ευρωζώνη, υπάρχει μια συμφωνία στα σκαριά, αυτή θα είναι προσωρινή για να προπαρασκευαστεί το νέο μνημόνιο, η νέα δανειακή σύμβαση που επίσης θα φέρει πάρα πολύ επώδυνα μέτρα το επόμενο χρονικό διάστημα».
Το ΠΑΜΕ δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι η επιχειρηματικότητα είναι η λύση 
«Μετά από έξι χρόνια κρίσης και ύφεσης, το ΠΑΜΕ δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ότι η επιχειρηματικότητα είναι η λύση και όχι το πρόβλημα για τα δεινά της Ελλάδας, επισημαίνει ο ΣΕΒ σε ανακοίνωση με αφορμή τη ανάρτηση πανό στο υπουργείο Οικονομικών από το ΠΑΜΕ, με υβριστική όπως αναφέρει αναφορά στον Σύνδεσμο. 
Γιάννης Κουρδομένος: Ποια επιχειρηματικότητα αποτελεί λύση;
Η επιχειρηματικότητα των ομίλων της διαπλοκής με σειρά αντισυνταγματικών και παράνομων ραδιοτηλεοράσεων στα χέρια λίγων οικογενειών αποτελεί λύση για τους πολίτες;
Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας που επικαλείται ο ΣΕΒ λογίζεται ως έξι οικογένειες διαπλοκής με ομίλους επιχειρήσεων όλων των ραδιοτηλεοράσεων του Ν.Αττικής;
Ας προσπαθήσουν από το ΣΕΒ να μας παρέχουν μια ξεκάθαρη απάντηση (σε εμάς στους πολίτες) δεδομένου ότι επί 26 χρόνια υπηρετούνται έξι οικογένειες, και η επιχείρηση δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. (Αρκεί να δείτε ότι σχεδόν συνολικά οι εμπλεκόμενοι με την ραδιοτηλεόραση - πλην των διαπλεκόμενων - βρίσκονται επί δεκαετίες στα γρανάζια της δικαιοσύνης χωρίς αποτέλεσμα, και όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση οι περισσότεροι ''ξεπούλησαν'' στις εξι (6) οικογένειες της διαπλοκής )  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΚΚΕ: Η κυβέρνηση έχει ήδη ξεχάσει την κατάργηση των μνημονίων Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος