ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημιούργησαν την καταστροφή με παραβίαση του Συντάγματος

Τον Μάιο του 2010  όταν συνήφθη η συμφωνία υπήρξε παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος. 

Ο Επιστημονικός Συντονιστής της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, DrEric Toussaint δήλωσε πως η Επιτροπή έχει στην κατοχή της έγγραφο του ΔΝΤ από τον Μάρτιο του 2010 στο οποίο περιγράφονται αναλυτικά τα μέτρα που στη συνέχεια εφαρμόσθηκαν στην Ελλάδα. «Διαθέτουμε ένα έγγραφο του Μαρτίου του 2010, εσωτερικό του ΔΝΤ, το οποίο περιγράφει με λεπτομερέστατο τρόπο τα μέτρα τα οποία επρόκειτο να περιληφθούν στο Μνημόνιο του 2010.

Πρόκειται για ένα σχέδιο ιδιαιτέρως λεπτομερές και προγραμματισμένο, το οποίο δεν ανακοινώθηκε στα Κοινοβούλια των δεκατεσσάρων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δάνεισαν στην Ελλάδα ή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Διότι, όπως γνωρίζετε, υπήρξε παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος το Μάιο του 2010, όταν δηλαδή συνήφθη η συμφωνία», τόνισε ο κ. Toussaint.

Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους το 2010 ήταν απολύτως επιζήμιος, διότι θυσιάστηκαν τα δικαιώματα συνταξιοδοτικών ταμείων της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών.  Οι μεγάλες ιδιωτικές τράπεζες που συμμετείχαν στο κούρεμα, έλαβαν ως αντιστάθμισμα 30.000.000.000 ευρώ, το οποίο προστέθηκε στο ελληνικό δημόσιο χρέος», είπε ο κ.Toussaint.

Οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ, η πλουτοκρατία της διαπλοκής, και οι λοιποί θιασώτες του «ΝΑΙ» κέρδισαν κάποια δισεκατομμύρια ευρώ, ζημιώνοντας τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες.

Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όσους γνώριζαν και εν πλήρη γνώση δημιούργησαν την καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας και του Ελληνικού λαού.

Το γεγονός μείωσης των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ δεν είναι αρκετό, και γνωρίζοντας ότι αρκετοί εκ του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνει μια επανάληψη κάκιστων πολιτικών. 

Η Ιστορία διδάσκει τους νεοέλληνες/ιδες; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημιούργησαν την καταστροφή με παραβίαση του Συντάγματος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">