ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΡΙΚΙΠ - Αποτελούν πρόκληση οι κατασκευές στην παραλία της ΥδρούσαςΌπως αναφέρει η Ριζοσπαστική κίνηση πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποτελεί πρόκληση η τοποθέτηση κατασκευής στην παραλία της Υδρούσας.


ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ.

Το διαμήνυσαν και το έκαναν. Την περίοδο των αδειών των υπαλλήλων του Δήμου θα ξεκινούσε η κατασκευή των υποδομών στην παραλία της Υδρούσας, με σκοπό να δημιουργήσουν οργανωμένη ακτή κολύμβησης και de facto κατάσταση.

Δεν υπολογίζουν ούτε την δυσαρέσκεια των πολιτών, αλλά ούτε και τους νόμους και τις τελεσίδικες αποφάσεις των ανώτατων δικαστηρίων.

Η νήσος Υδρούσα είναι προστατευόμενη από το Π.Δ. 254/2004 και με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας 3222/2006, που
αποφαίνεται τελεσίδικα δεν επιτρέπεται στη νήσο η δόμηση και η δημιουργία οργανωμένης ακτής κολύμβησης με λουτρικές εγκαταστάσεις.
Τώρα ο Δήμαρχος και η Διοίκηση του Δήμου θα δείξουν εάν το εννοούσαν όταν δήλωναν ότι δεν θα επιτρέψουν την υποβάθμιση της προστατευόμενης νήσου.

Η γενικότερη πορεία επί αναλόγων θεμάτων, μέχρι τώρα δεν μας δίνει καμία αισιοδοξία ( διαχείριση και προστασία ακτών και λίμνη Βουλιαγμένης).
Οι πολίτες περιμένουν και κρίνουν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: ΡΙΚΙΠ - Αποτελούν πρόκληση οι κατασκευές στην παραλία της Υδρούσας Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος