ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Υποστήριξη της Ν.Βαλαβάνη από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αλίμου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ σ. ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ

Το κρεσέντο της συκοφαντική αθλιότητας, που ασκήθηκε τις τελευταίες μέρες, σε βάρος της σ. Νάντιας Βαλαβάνη, μέλους της Οργάνωσής μας, δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε μεμονωμένο γεγονός.

Οι εργολάβοι της λάσπης γνωρίζουν καλά ότι στις δύσκολες στιγμές, που περνάει η χώρας μας, η πλήξη του «ηθικού πλεονεκτήματος» της Αριστεράς, αποτελεί ένα ακόμη όπλο στο πολύπλευρο αγώνα, που διεξάγουν για να υπερασπιστούν «ό,τι αθλιοδέστερο πολιτικά και οικονομικά διαδραματίστηκε στη χώρα μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια.».

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας δεν είναι τυχαίο, που επέλεξαν με κατασκευασμένα στοιχεία να στοχοποιήσουν και την Νάντια, η ιστορική διαδρομή της οποίας, μεστή ηθικής και πολιτικής ακεραιότητας, αναγνωρίζεται και επιδοκιμάζεται ανεπιφύλακτα μέσα στη κοινωνία. Την κοινωνία των απλών, καθημερινών ανθρώπων, που αντιλαμβάνονται ότι ο ορυμαγδός των δήθεν «αποκαλύψεων», δεν είναι παρά μια απελπισμένη – και αποτυχημένη τελικά - προσπάθεια, να στοχευθούν πρόσωπα και πολιτικοί χώροι, που αγωνίζονται ενάντια σε αυτούς, που με τις πολιτικές τους προκαλούν τη κοινωνική καταστροφή.

Εμείς, οι σύντροφοι της Νάντιας στην Οργάνωση Αλίμου δηλώνουμε περήφανοι, που βαδίζουμε μαζί της στον αγώνα για μια κοινωνία, που εκτός των άλλων, θα καταφέρει αμετάκλητα να επιβάλει ότι «η διαφθορά δεν είναι ο φυσιολογικός τρόπος συνύπαρξης των ανθρώπων».

ΑΛΙΜΟΣ 20/7/2015

Συντονιστικό της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΙΜΟΥ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Υποστήριξη της Ν.Βαλαβάνη από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αλίμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">