ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να στηρίξει την πληττόμενη κοινωνία

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Στηρίζουμε και επιθυμούμε να κρατήσουμε όρθια την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της χώρας για να αποτρέψουμε τα σχέδια αποσταθεροποίησης της και την επιτυχή απόκρουση της λογικής της «αριστερής παρένθεσης» που με κάθε αθέμιτο μέσο επεδίωξαν οι πολιτικές και οικονομικές ελίτ της χώρας μας και του Ευρωπαϊκού διευθυντηρίου. 

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει επιτέλους να κυβερνήσει γιατί είναι η μόνη που μπορεί να στηρίξει την πληττόμενη κοινωνία που την έχει σήμερα μεγάλη ανάγκη η χώρα μας.

Γιάννης Κουρδομένος: Παραπέμπω στο ακόλουθο σημερινό άρθρο, και τα συμπεράσματα θα είναι σαφή, αν έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν την πληττόμενη κοινωνία με ενδεδειγμένο τρόπο και ιεράρχηση προτεραιοτήτων, και σαφώς αν το επιθυμούν, δεδομένων των παθογενειών που οι ίδιοι εκ του ασφαλούς δημιουργούν, σε πλήρη αντιδιαστολή των νεοδημοκρατών και πασόκων, οι οποίοι γνωρίζετε σε ποια βάση λειτούργησαν και λειτουργούν.

Μετά την ανάγνωση του κειμένου, θα καθίσταται αυταπόδεικτο, ότι οι παθογένειες υπερτερούν, και η αναλγησία ορισμένων περισσεύει...

Στρατούλης - H πρώτη προτεραιότητα ήταν η ομαλή καταβολή των συντάξεων(VIDEO)


* Με την εν λόγω παρέμβαση καθιστώ σαφές τι σχολιάζουν οι πολίτες όταν δίνεται μια παράσταση άνευ προηγουμένου από άτομα με εξασφαλισμένους μισθούς του δημοσίου, είτε με παρένθετα πρόσωπα εργαζόμενα στο δημόσιο, τα οποία είναι δεδομένο ότι αδυνατούν να γνωρίζουν τι σημαίνει: πολίτες με σοβαρές ασθένειες χωρίς τις συντάξεις που δικαιούνται, χωρίς φάρμακα, και χωρίς την διατροφή που απαιτείται. Όταν αδυνατούν να γνωρίζουν μέσα στην μέθη της όποιας ''εξουσίας'' και προσωπικής ανάδειξης ότι εξελίχτηκαν σε δολοφόνους πολιτών, συνεχίζοντας το έγκλημα της ΝΔ, κάποιοι οφείλουν να τους το θυμίζουν. 

Να σταματήσει άμεσα ο εμπαιγμός, και το θέατρο των ολιγαρχικών σχημάτων, δεδομένου ότι εντός της Ο.Μ  διαμορφώνονται συμμαχίες που αποσκοπούν στην δολοφονική εξόντωση των ικανών για την ανάδειξη ανάξιων ομάδων, ενώ συνολικά γνωρίζετε ότι οι Ο.Μ κομμάτων δεν αποτελούν το σώμα - το σύνολο του κοινωνικού συνόλου. Γιατί δεν στηρίχτηκε επί έξι μήνες η πληττόμενη κοινωνία; Γιατί δεν επιδείξατε το απαιτούμενο ενδιαφέρων προώθησης όσων απασχολούσαν την κοινωνία - πολίτες; Είναι σαφές, ότι δεν τίθεται ζήτημα με τους περισσότερους από εσάς - ''τρώτε καλά'' - την ίδια στιγμή που εξοντώνονται γύρω μας πολίτες. 

Με μια γενικόλογη τοποθέτηση περί  πληττόμενης κοινωνίας, όσες φορές να την κάνεις, δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα αποτέλεσμα, αν όμως εξειδικεύσεις και δώσεις τα απαιτούμενα στοιχεία - αναλυτικά - μπορεί να δομηθεί μια βάση δεδομένων ώστε να διαμορφωθούν σταδιακά οι απαιτούμενες πολιτικές. Κάτι που εσείς συνολικά δεν κάνατε ποτέ, και θεωρήσατε σκόπιμο να παριστάνεται εντός της ΟΜ τους βουλευτές στα πάνελ των τηλεοράσεων, με ζητήματα και θεματολογία, που δεν αφορά εσάς, δεδομένου ότι εσείς πολιτεύεστε στα νότια και σε πρώτη προτεραιότητα πρέπει να έχετε τους κατοίκους της περιοχής σας.

Τέλος, αν επιθυμία σας είναι η συμπόρευση με την κοινωνία, και μακροπρόθεσμα να μην οδηγηθείτε ως κόμμα στη συρρίκνωση του 3%, επικεντρώστε άμεσα στα μείζονος σημασίας που αφορούν τον ενεργό πληθυσμό των νοτίων προαστίων.

Άλλωστε αρκετοί συμπολίτες μας, ίσως και η Φώφη Γεννηματά, γνωρίζουν ποιος, πότε, και πόσες φορές τους είχε μεταδώσει σε ανύποπτο χρόνο την μετεξέλιξη του σοσιαλιστικού Πασόκ. Έπεσε έξω στις προβλέψεις του ο πρωτεργάτης των FM;  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να στηρίξει την πληττόμενη κοινωνία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">