ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ολομέτωπη επίθεση Γεννηματά στην κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας ως αποκλειστικά υπεύθυνο τον Αλέξη Τσίπρα για την «κατηφόρα» της χώρας.

Ο Πρωθυπουργός με ευθύνη του αφέθηκε 6 μήνες στις καταστροφικές θεωρίες του Γιάνη Βαρουφάκη και στη Δραχμολαγνία ενός κυρίαρχου λαϊκίστικου ρεύματος στο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«O Αλέξης Τσίπρας οφείλει να αναγνωρίσει τόσο την καθοριστική συμβολή των Πολιτικών Δυνάμεων, των 251 Βουλευτών, που χωρίς την εξουσιοδότησή τους και τη διπλή εντολή τους δεν θα μπορούσε καν να αρχίσει μια ουσιαστική διαπραγμάτευση» .

Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο όπως είπε ούτε τις εκλογές φοβάται ούτε είναι πρόθυμος εταίρος σε παντός καιρού κυβερνητικές συνεργασίες.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για ένα καταστροφικό για τη χώρα εξάμηνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. «Η δήθεν «περήφανη», αλλά στην πραγματικότητα αλλοπρόσαλλη και επικίνδυνη «διαπραγμάτευση» των Τσίπρα, Βαρουφάκη, Καμμένου, Λαφαζάνη και όλων των νυν και πρώην Υπουργών, έφερε τη χώρα μπροστά σε μια αληθινή τραγωδία.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Που κατοικείται κ. Γεννηματά; Ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορείτε να μας πείτε αν το κόμμα σας υπήρξε σοσιαλιστικό; Πως εξηγείτε το γεγονός απόλυτου ελλείμματος έστω και ενός τοπικού ραδιοτηλεοπτικού μέσου στους πλούσιους δήμους της Ν.Α.Αττικής; Μήπως οι κυβερνήσεις σας 42 ετών, όπως και η σημερινή, υπηρετούσαν και υπηρετούν αποκλειστικά το μεγάλο κεφάλαιο κατά του Συντάγματος της χώρας; Σε τοπικό επίπεδο έχουμε μετόχους και ιδιοκτήτες συστημικών media, και κανένα ραδιοτηλεοπτικό τοπικό μέσο, άρα το πολίτευμα στη χώρα μας ενηλικιώθηκε;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Ολομέτωπη επίθεση Γεννηματά στην κυβέρνηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">