ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άγνωστα φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό της Γλυφάδας (VIDEO)Οι Τουρκικοί κατασκοπευτικοί δορυφόροι δεν είναι UFO

Στις 27 Ιουνίου 2015, η κ. Κ. Κ. επικοινώνησε με την ομάδα της Ερ.Ε.Ν.Ζω για να αναφέρει μία εμπειρία που βίωσε παρέα με μία φίλη της.

Αυτή η εμπειρία αφορούσε δύο έντονα φωτισμένα σφαιροειδή αντικείμενα που κινούνταν στο νυχτερινό ουρανό της Γλυφάδας, μία περιοχή που έχει δώσει αρκετές και εντυπωσιακές αναφορές τους τελευταίους μήνες.

Παρακάτω ακολουθεί η αναφορά της κ. Κ.Κ.

«27/6/2015 λίγο μετά τα μεσάνυχτα ή γύρω στη 01:00 (δεν κοίταξα ακριβώς την ώρα), από το κέντρο της Γλυφάδας που μένω, είδα στον ουρανό δύο ιπτάμενα αντικείμενα.

Ήμουν στο μπαλκόνι και μου τράβηξε την προσοχή ένα ιπτάμενο αντικείμενο που την φωτεινότητά του δεν την έχω ξαναδεί ποτέ!

Με δεδομένο ότι ζω στην Γλυφάδα όπου κάποτε είχαμε το αεροδρόμιο δίπλα μας, καταλαβαίνετε ότι έχω δει κάθε είδους αεροπλάνο σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες.

Το αντικείμενο που είδα θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με τις περιγραφές του άστρου της Βηθλεέμ.

Στην αρχή νόμιζα πως ήταν κάποιο βεγγαλικό, αλλά κανένα βεγγαλικό δεν στέκεται τόση ώρα και με τέτοια κίνηση. Το φως από το αντικείμενο εξέπεμπε σε δέσμες ευδιάκριτες από κάθε σημείο του σφαιροειδούς σχήματός του. Για την ακρίβεια, το σχήμα δεν ήταν ακριβώς σφαιροειδές. Ήταν περίπου όπως του αερόστατου, δηλαδή είχε μία επιμήκυνση στο κάτω μέρος.

Όταν αυτό άρχισε να χάνεται με νοτιοανατολική κατεύθυνση, τότε εμφανίστηκε το δεύτερο.

Μετά από λίγο, εμφανίστηκε ένα αεροπλάνο και έτσι μπόρεσα να δω άμεσα τη διαφορά στις ίδιες καιρικές συνθήκες του ουράνιου τοπίου (είχε συννεφιά χθες και για λίγο αμφισβήτησα τον ίδιο μου τον εαυτό και αυτό που έβλεπε).

Αξίζει να σας αναφέρω τις πρώτες αυθόρμητες αντιδράσεις που είχα εγώ και η φίλη που ήταν μαζί μου, γιατί έχω την βαθιά πεποίθηση πως έχουν μεγαλύτερη αξία την ύστερη λογική λογοκρισία. Αρχικά, όταν είδα το πρώτο αντικείμενο, αναφώνησα έκπληκτη στην φίλη μου:

«Τι είναι αυτό το πράγμα!» , εκείνη το κοίταξε και αυθόρμητα είπε:
«Μήπως είναι αεροπλάνο που έχει πιάσει φωτιά;»

Αφού ξεκαθαρίσαμε ότι τίποτα από τις ανοησίες που λέγαμε δεν ισχύει, αρχίσαμε να παρακολουθούμε την πορεία του στον ορίζοντα. Το αντικείμενο κάποιες στιγμές σκοτείνιαζε εντελώς και έπειτα φώτιζε ξανά (και δεν ήταν ότι χανόταν σε σύννεφα και εμφανιζόταν ξανά). Ύστερα, ήρθε το δεύτερο με τις ίδιες ακριβώς ιδιότητες και την ίδια πορεία».ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τουρκικοί κατασκοπευτικοί δορυφόροι σαρώνουν ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια και στέλνουν φωτογραφίες στο τουρκικό κέντρο ανάλυσης στην Άγκυρα από στόχους του ελληνικού εδάφους.

Οι δορυφόροι περνούν τουλάχιστον 15 φορές την ημέρα επάνω από την Ελλάδα σαρώνοντας ολόκληρη την χώρα, και έχοντας την ικανότητα να εντοπίζουν την κίνηση ΙΧ οχημάτων, και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα δεδομένου ότι σήμερα έχουν διακριτική ικανότητα 2, 50 - 0, 80 του μέτρου. Αυτό σημαίνει ότι έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν και να καταγράφουν πεντακάθαρα κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα.

Οι δορυφόροι  μπορούν να συλλέγουν στρατιωτικές εικόνες και πληροφορίες ενώ παράλληλα να μεταδίδουν δεδομένα που αφορούν οικονομικής φύσεως πληροφορίες για αξιοποίηση της γείτονας χώρας.

Τέλος, όπως θυμάστε από τις πολλές μεταδόσεις μου στον Γλυφάδα fm, οι Ελληνικές κυβερνήσεις δεν επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρων στο παρελθόν για ανάλογη δραστηριότητα.

Κάποιες φορές γίνεται αντανάκλαση του φωτός πάνω στα φωτοβολταϊκά πάνελ και τις κεραίες των δορυφόρων και η τροχιά τους θυμίζει UFO.

Και μια δεύτερη εκδοχή βλέπετε παρακάτω, δεδομένου ότι πολλά drone κυκλοφορούν ευρέως πάνω από τη Γλυφάδα, και αν αντί για κάμερα τοποθετήσεις φώτα φαίνονται ως άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Άγνωστα φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό της Γλυφάδας (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος