ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

EKTAKTO: Κακοδιοίκηση Παπανικολάου στη Γλυφάδα - Αποκλειστικά για ημέτερους

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γ.Παπανικολάου, έπειτα της παρασκηνιακής πρόσληψης ημέτερων, και το ποσό των 1.500 ευρώ μηνιαίως, που καλούμαστε να πληρώνουμε ώστε να υφίστανται αντιδημοκρατικά εξαπτέρυγα εντός του δήμου, πέρασε και το ποσό των 24.600,00 € ώστε κάποιοι ημέτεροι να κερδίζουν περισσότερα, για ''έντυπα'' - χαρτί τα οποία σαφώς δεν χρειάζονται.

Ένας δήμαρχος και μια διοίκηση που συνεχίζουν την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, κατά της προόδου, ο οποίος δημιούργησε, έπειτα του Κ.Κόκκορη, μια αντιδημοκρατική διοίκηση που λειτουργεί με γνώμονα τα συμφέροντα ημέτερων αντί της δημόσιας ωφέλειας και του συνόλου των δημοτών.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 24.600,00 € (συμ/νου ΦΠΑ), εκ της οποίας για το έτος 2015 θα απαιτηθεί το ποσό των 14.600,00 € και για το έτος 2016 το ποσό των 8.200,00 € που αφορά την παροχή υπηρεσίας / εργασίας «Παραγωγή και διανομή ενημερωτικών εντύπων του Δήμου»




Τονίζω ότι ακολουθώντας αυτή τη πεπατημένη (υποσχόμενος πρόοδο και ανάπτυξη που δεν ίσχυσαν, όπως και αχρωμάτιστο δήμο) δεν έχει προοπτική ο κ.Παπανικολάου στο στίβο της πολιτικής, και υποσκάπτει το πολιτικό του μέλλον.

Δεν είδαμε τον εν λόγω δήμαρχο που υποσχόταν πρόοδο και ανάπτυξη της πόλης να πράξει το ελάχιστο, ενώ βλέπουμε τη συνέχιση τοποθέτησης σε κάγκελα πλατειών του δήμου τυπωμένων λινατσών, και βλέπετε πως διατίθενται τα χρήματα του συνόλου σήμερα, το 2015, υπέρ πολιτικών εξύμνησης του ιδίου και του ανύπαρκτου ''έργου'' πραγματικής προόδου - ανάπτυξης. 


Τονίζω ότι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του, έχοντας το αντίπαλο κόμμα στην διακυβέρνηση της χώρας, θα έδινε τη μάχη υπεράσπισης τόπου, δημοτών, και πραγματικής προόδου, εξισορρόπησης για τα νότια προάστια.

Ο Ευρωπαϊστής δήμαρχος είχε γεμίσει παράνομα κάθε σημείο της πόλης με αφίσες, και όπως βλέπετε ακόμη και αυτοκίνητα, που με καλυμμένη την πινακίδα κυκλοφορίας - και ανενόχλητα από τις συστημικές ''αρχές'' - κυκλοφορούσαν σε ολόκληρη τη πόλη, και διαφήμιζαν τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, που δεν προσέφερε το ελάχιστο στο τόπο μας, και σήμερα πράττει αποκλειστικά διασπάθιση του δημοσίου χρήματος υπέρ κομματικών, παραταξιακών, και ημέτερων.

1) Μόνο 25.000,00€ το 10μηνο παρέχει στον Κουμπάρο του 
2) Μόνο €18.500,00€ το έτος στον μόνιμο και παράνομο οδηγό του  
3) Μόνο €1.500,00€ το μήνα στον δημοσιογράφο  Ι. Σκούφη που έχει καταργήσει την αναλογική ισότητα. 
4) Πολλές χιλιάδες ευρώ για την εκτύπωση και διανομή του περιοδικού  ''ματιές στη Γλυφάδα'' ώστε να κερδίζουν περισσότερα τα εξαπτέρυγα του.

Τα έργα και οι ημέρες της κομματοκρατίας και των ημέτερων στο δήμο

Το πελατειακό σύστημα των Ευρωπαϊστών έναντι αυτών που οφείλουν και υποχρεούνται

Θυμίζουμε και τις πολλές χιλιάδες ευρώ, που παρασχέθηκαν προεκλογικά σε κάποιους τοπικούς εκδότες, και δημοσιογράφους, για κατάργηση της αναλογικής ισότητας σε επίπεδο πόλης, δεδομένου ότι τυπώθηκαν *εφημερίδες αποκλειστικής προβολής του Γ.Παπανικολάου και της παρατάξεως του, από άτομα που παρουσιάζονται ως τοπικά ΜΜΕ, και δημοσιογράφοι.

Αν η σημερινή κυβέρνηση, δεν φροντίσει για αποκατάσταση τόσο της δημοκρατίας, όσο και της δικαιοσύνης που υποσχέθηκε, και δεν μεριμνήσει για αυτές των περιπτώσεων, θα υπάρχει σαφέστατα πιστοποίηση πολιτικής συντεχνίας, κατά της δημοκρατίας και της δημόσιας ωφέλειας, δεδομένου ότι γνωρίζουμε και βιώνουμε ποιες είναι οι νοοτροπίες και πρακτικές των Ευρωπαϊστών.

Τέλος, κάθε συμπολίτης μας στα νότια, και σαφέστατα όχι μόνο, μπορεί να αξιολογήσει αν όσα ενδεικτικά βλέπετε, γνωρίζετε, και συνεχίζονται σε επίπεδο δήμου, έχουν κάποια ελάχιστη σχέση με την πρόοδο και την ανάπτυξη που αποτελούσε τα προεκλογικά τους προγράμματα, και τις υποχρεώσεις έναντι του συνόλου των δημοτών που έχει η εκάστοτε δημοτική αρχή.

Αλήθεια, πόσα χρόνια έχουν περάσει με απαράδεκτες διοικήσεις εντός του δήμου Γλυφάδας; Κάνετε καταμέτρηση; Ο δήμος όλων των δημοτών, που είναι η βασική υποχρέωση κάθε εκλεγμένης δημοτικής αρχής, ήταν και παραμένει η βασική εξαπάτηση του συνόλου από τη πλευρά όσων πολιτεύονται τοπικά, οι οποίοι λειτουργούν κατά παράβαση θεσμών και λαϊκής εντολής. Ακυρώστε τους.

Υποσημείωση: Αν σε καλέσουν σε μια εκπομπή της ΕΡΤ, πρέπει να πας στην Α.Παρασκευή, στα βόρεια προάστια, και όπως γνωρίζεις η πλειονότητα των εργαζομένων της ΕΡΤ βρίσκεται εντός του ραδιομεγάρου, δεν βρίσκεται εντός του δημαρχείου, ούτε στα νότια προάστια. (Ο νοών... νοείτω)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: EKTAKTO: Κακοδιοίκηση Παπανικολάου στη Γλυφάδα - Αποκλειστικά για ημέτερους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">