ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πορεία του ΠΑΜΕ - Δήλωση Δ.Κουτσούμπα (VIDEO)



Λέμε Όχι στους θεσμούς - Λέμε ΟΧΙ σε νέα Μνημόνια 

Με σύνθημα «Όχι στο νέο βάρβαρο μνημόνιο» το ΠΑΜΕ τάσσεται κατά των νέων μέτρων που επιδιώκει να υπογράψει η κυβέρνηση με τους Θεσμούς.

Όπως αναφέρει το ΠΑΜΕ, το τρίτο κατά σειρά μνημόνιο θα σε περισσότερη φτώχεια, σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, και αύξηση του ΦΠΑ.

Ούτε αυτή η κυβέρνηση επιδιώκει την προστασία των ανέργων. Μας απειλούν με έξοδο από το ευρώ για να ψηφιστεί αυτό το βάρβαρο μνημόνιο. Τα νέα μέτρα θα πέσουν στις πλάτες του ελληνικού λαού. Να απορρίψουμε τα μέτρα των θεσμών.

Λέμε Όχι στους θεσμούς.  Τα νέα μέτρα θα φέρουν περισσότερη ανέχεια. Να καταργηθεί η εκμετάλλευση. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι συνυπεύθυνη για τα βάρη του ελληνικού λαού, είπαν μεταξύ άλλων οι ομιλητές στην πλατεία Ομόνοιας.

Όπως δήλωσε  ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας:  «Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο πλέον, ο εργαζόμενος λαός τώρα πρέπει να οργανωθεί στα ταξικά συνδικάτα, και στις επιτροπές αγώνα, στους χώρους δουλειάς, στς γειτονιές, να οργανώσει τη πάλη του, την διεκδίκηση του, να οργανώσει τη λαϊκή συμμαχία του. Τα μέτρα που έρχονται είναι πολύ σκληρά, με το μνημόνιο 3, η με την κρατική χρεοκωπία.» 

Επίσης, πορεία προς το Σύνταγμα πραγματοποίησαν μέλη αριστερών οργανώσεων και αναρχικές συλλογικότητες, αντιδρώντας στη νέα συμφωνία με τους δανειστές. Κάλεσαν την κυβέρνηση να αποχωρήσει τώρα από τις διαπραγματεύσεις, και να σεβαστεί το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Τέλος, μια σειρά (...) στην υπηρέτηση της οικονομικής ελίτ, (όσων ρήμαξαν σύνταγμα και πολίτευμα) δείχνουν δημόσια στα sosial media ποιοι είναι, τι είναι, και τι εξυπηρετούν. 

Σαφέστατα γνωρίζουμε ποιοι είναι...όπως γνωρίζουμε και τα πεπραγμένα τους...δεδομένου ότι στερούνται επιχειρημάτων, και σαφώς έφαγαν και τρώνε το θεμέλιο της δημοκρατίας, όχι απλά τα χρήματα του συνόλου,  και κάποιοι εξ' αυτών, γνωρίζουν, ποιοι, πότε, και τι δήλωσαν δημόσια πριν από 20 χρόνια για την μετεξέλιξη στη χώρα μας.

Όσοι τοπικά, υπηρετώντας δυο τρεις εφοπλιστές, και πολιτικά τζάκια, εκμαυλίζεται τοπικό πολιτισμό, και τοπική δημοκρατία, και συστηματικά παριστάνεται τους Κινέζους, δεν θα βρίσκεστε στο απυρόβλητο εσαεί.

Καμία παραχώρηση υπέρ όσων ρήμαξαν και ρημάζουν το τόπο μας

Αποκατάσταση της πραγματικής Δημοκρατίας, η οποία έχει γίνει ''εργαλείο'' στα χέρια της πλουτοκρατίας
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Πορεία του ΠΑΜΕ - Δήλωση Δ.Κουτσούμπα (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">